Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot foran hotellet
  • Nærbilde av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på brygga

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 256 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert hotell

20. juli 2016, Spydeberg, Norge, Cathrine H

En flott hotell med ekstremt god service både i resepsjonen og i restauranten. Rommet vi hadde var kjempe fint og rengjøringen var perfekt. Alle var veldig hyggelige og snille. Hadde skattejakt for b…

En flott hotell med ekstremt god service både i resepsjonen og i restauranten. Rommet vi hadde var kjempe fint og rengjøringen var perfekt. Alle var veldig hyggelige og snille. Hadde skattejakt for barn hver kveld, noe min datter synes var kjempe gøy. Anbefaler dette hotell på det sterkeste.
Les hele anmeldelsen
2

Kort opphold

20. juli 2016, Tau, Norge, harald62517

Hadde en natts opphold før videre reise. Spiste på hotellets reseruant som kun hadde bufe, denne var ikke god. Hotellet ligger noen km fra flyplassen og langt fra Bergen sentrum. Etter middag gikk vi…

Hadde en natts opphold før videre reise. Spiste på hotellets reseruant som kun hadde bufe, denne var ikke god. Hotellet ligger noen km fra flyplassen og langt fra Bergen sentrum. Etter middag gikk vi i baren for å se EM i fotball. Kampen ble vist på 2 skjermer, men det var ikke servering i baren. Bortsett fra romme var hotellet en skuffelse. Neste gang vil vi velge ett hotell som ligger nærmere flyplassen eller i Bergen sentrum.
Les hele anmeldelsen
5

God service, rent og pent.

16. juli 2016, Surnadal, Norge, josteind731

Nytt og fint hotell. Profesjonell og serviceminded stab, særlig i resepsjonen. Alle våre henvendelser ble besvart løsningsorientert og med et smil. Selv om det stadig kom store reisegrupper med turist…

Nytt og fint hotell. Profesjonell og serviceminded stab, særlig i resepsjonen. Alle våre henvendelser ble besvart løsningsorientert og med et smil. Selv om det stadig kom store reisegrupper med turistbusser, ble flyten i resepsjon og restaurant taklet godt, også for oss som var individuelle hotellgjester.
Les hele anmeldelsen
4

Fine rom og grei plassering.

16. juli 2016, , Nikolai O

Dette hotellet ligger ikke så langt fra flyplassen men ligger et stykke fra Bergen sentrum. Rommene er fine og store. Det er litt støy fra fellesarealene i midten men ikke så mye. Veldig greit med tom…

Dette hotellet ligger ikke så langt fra flyplassen men ligger et stykke fra Bergen sentrum. Rommene er fine og store. Det er litt støy fra fellesarealene i midten men ikke så mye. Veldig greit med tom minibar som kan brukes til kjøleskap. Frokost buffeten er litt kjip. Jeg opplevde både halvkjølig mat og tørt brød. Kaffen er ok men dårlig utvalg av varm mat. Det er for eksempel ikke bacon til frokosten heller ikke sukkerfri yoghurt. Et greit hotell hvis man skal ha en overnatting eller to. Det tar ca 30 min til sentrum. Det kan være vanskelig å få parkering hvis du kommer sent på kvelden, for info.
Les hele anmeldelsen
3

Akseptable nivå men ikke noe verd å huske

13. juli 2016, , Katarzyna S

Vi sovet tre netter i Superior rom. God romslig plass med et fint bad, men vinduene gikk til lobby så det var en del bråk og umulig å få frisk luft. Airconditionen virket bra :). Ulemper: renhold bety…

Vi sovet tre netter i Superior rom. God romslig plass med et fint bad, men vinduene gikk til lobby så det var en del bråk og umulig å få frisk luft. Airconditionen virket bra :). Ulemper: renhold betyr at de ryddet seng og kastet boss men ikke vasket gulv eller toalett mens vi brukte romet. Fordeler: et stort og godt møblert rom, hyggelig resepsjonspersonalet.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK