Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot foran hotellet
  • Nærbilde av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på brygga

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 317 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Bra hotell men var uheldig med rengjøring av rommet

16. september 2016, Bergen, Norway, sveinjarlem

Veldig bra hotell men var uheldig med rengjøring på rommet ellers var det veldig bra Utsikten var bra det var behagelig stemning trivelig personell å alle vi snakket med var veldig behjelpelig. Håper…

Veldig bra hotell men var uheldig med rengjøring på rommet ellers var det veldig bra Utsikten var bra det var behagelig stemning trivelig personell å alle vi snakket med var veldig behjelpelig. Håper på bedre rom neste gang for resten var bra

Svar fra eier

21. september 2016

Kjære gjest Tusen takk for besøket og for at du kommer tilbake til oss! Så kjekt at det meste var bra, men vi er selvfølgelig ikke fornøyd før alt er bra. Derfor hører vi gjerne fra deg direkte vedrørende renholdet på rommet så vi kan gjøre tiltak. Feks epost: q.bergen@choice.no att: Hege. På forhånd takk & velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
4

Effektivt forretningshotell

15. september 2016, Gjovik, GorgonPlex

Hotellet legger ypperlig til ift selskaper på Sandsli og omegn og derfor veldig greit når man skal ha møter el lign hos Statoil, Schlumberger, Onesubsea etc.. Imidlertid er det svært "øde" der og lite…

Hotellet legger ypperlig til ift selskaper på Sandsli og omegn og derfor veldig greit når man skal ha møter el lign hos Statoil, Schlumberger, Onesubsea etc.. Imidlertid er det svært "øde" der og lite (inget) utvalg ift shopping, spisesteder etc i gangavstand. Det er laaaaangt inn til sentrum og dermed svært lite egnet for turister, men trolig litt bedre nå som bybanen er en mulighet med stopp i nærheten.

Svar fra eier

21. september 2016

Kjære gjest Hjertelig takk for besøket! Nevner noen tting i nærområdet som du kanskje ikke kjenner til og som nye potensielle gjester vil ha nytte av å vite. Hva som er gangavstand er også relativt varierende fra gjest til gjest :) 1-1,5 km: Lagunen kjøpesenter, Fanatorget senter, golfbane, squash senter, bowling hall. 0-1 km: Flere flotte turløyper, Siljustøl museum, bybane stopp, to små restauranter med take-away også. Håper ellers du likte fasilitetene her og kommer tilbake til oss snart!

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotel!!

13. september 2016, Oslos, Danmark, soy439

Hotellet var bra. Stor TV skjerm, rent rom og koselig atmosphere. Men noen dunkelyden fra ventillagsjonsanlegg plaget oss veldig mye under oppholdet vårt hos Edvar Greig. Vi fikk 4 brus for kompensasj…

Hotellet var bra. Stor TV skjerm, rent rom og koselig atmosphere. Men noen dunkelyden fra ventillagsjonsanlegg plaget oss veldig mye under oppholdet vårt hos Edvar Greig. Vi fikk 4 brus for kompensasjon, men synes ikke det var tilstrekkelig...

Svar fra eier

21. september 2016

Kjære gjest Kjekt å høre at dere synes hotellet var bra, til tross for noe ødelagt søvn! Uten å vite så veldig mye om hvilken dialog dere hadde med resepsjonen ved avreise, så er vi åpen for å diskutere dette nærmere direkte. Dere har også svart direkte i vårt elektroniske tilbakemeldingskjema, så vi holder kontakten der :) Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

først og fremst et konferansehotell

10. september 2016, Tromsø, Norge, Eirik J

Dette er først og fremst et konferansehotell. Og de er vantmed å ta i mot store grupper med egen ordning for gruppe-innsjekk. Store mingleareal som gjør det egnet til konferanser, men samtidig mindre…

Dette er først og fremst et konferansehotell. Og de er vantmed å ta i mot store grupper med egen ordning for gruppe-innsjekk. Store mingleareal som gjør det egnet til konferanser, men samtidig mindre koselig for familietur. Rommene er helt grei, og de fleste er nok like. Maten til frokost og lunsj er grei. Savnet stekt egg til frokost. Middagen må ha vært en ulykke, siden alle snakket om den i etterkant.

Svar fra eier

21. september 2016

Kjære gjest Tusen takk for besøket! Kan virke utifra tilbakemeldingene dine at du har vært på konferanse hos oss. Ja, vi er ekstra gode på volum, men du bør absolutt ta turen med familien en gang, spesielt i skoleferiene da legger vi ekstra til rette med masse kjekke aktivititerer osv. Ellers så skal det være stekt egg med bacon til frokost, så dette må ha skjedd en glipp under ditt opphold eller akkurat da du spiste. Hjertelig takk for tilbakemeldingene dine og håper vi ser deg igjen i fremtiden!

Les hele anmeldelsen
3

Et litt rart hotell

7. september 2016, Oslo, Norge, 149egilk

God service i restaurant, litt treg i resepsjon, da de lovte å utbedre manglende lys i taket. De fikk ikke ordnet det mens vi var der. Hun som kom for å skifte pærer, sa de ikke hadde den typen. Det…

God service i restaurant, litt treg i resepsjon, da de lovte å utbedre manglende lys i taket. De fikk ikke ordnet det mens vi var der. Hun som kom for å skifte pærer, sa de ikke hadde den typen. Det holder ikke!! Ha r bodd her en gang tidligere, da hotellet var nytt og ikke i Choice-kjeden. Jeg hadde håpet at den merkelige rominndelingen med "trekantede" rom hadde vært ombygd, men nei. Den dreibare "veggen med TV" mellom stue og soverom lot seg ikke stille slik man ønsket, uten å sette noe fysisk til å "låse" den. Fjernkontroll til TV manglet, skaffet raskt ved å klage til resepsjonen. Bra seng, men alt for store puter.

Svar fra eier

21. september 2016

Kjære gjest Takk for at du kom tilbake til oss etter utyggingen og for at du forteller om oppholdet i etterkant! Mye bra tilbakemeldinger, men det helt klart småting her også som kan bedres. Avdelingene har fått tilbakemelding og har fullt fokus på dette. Når det gjelder de store rommene våre på 35 m2 så har vi noe for enhver smak i denne kategorien også. Noen har åpen romløsning uten skilleveggen med TV på (som forøvrig mange foretrekker, men vi forstår godt at man kan mene det motsatte :) Så neste gang ikke nøl med å fortelle hva du fortrekker, så fikser vi rett type rom til deg! Velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.