Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 225 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget bra kurs og konferansehotell med topp service i alle ledd

20. juni 2016, Trondheim, Norge, ninar208

Fantastisk service fra vi kom til vi dro. Fine rom, romslig hotell med meget bra konferansesal og i tillegg god plass til messestands. Alle som jobber på hotellet er serviceinnstilt, og hyggelig. Vi…

Fantastisk service fra vi kom til vi dro. Fine rom, romslig hotell med meget bra konferansesal og i tillegg god plass til messestands. Alle som jobber på hotellet er serviceinnstilt, og hyggelig. Vi anbefaler varmt dette hotellet. Vårt firma har gjennomført store samlinger med konferanse og messe gjennom 20 år, og dette var av ypperste klasse.

Svar fra eier

23. juni 2016

Kjære gjest Så fantastisk kjekt å lese at dere hadde det bra hos oss og enda kjekkere at du deler det med potensielt nye gjester. På vegne av hele teamet her - hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Et flott nyrenovert og nybbyget hotel

14. juni 2016, , Kjell S

Vi hadde salgsmøteher, i flotte lokaler, med alt av det tekniske i god stand og av nyeste sort. God lunsj, og frokost. Store flotte hotellrom, ja her trivdes vi God oppfølging av personale under møted…

Vi hadde salgsmøteher, i flotte lokaler, med alt av det tekniske i god stand og av nyeste sort. God lunsj, og frokost. Store flotte hotellrom, ja her trivdes vi God oppfølging av personale under møtedagen

Svar fra eier

23. juni 2016

Kjære gjest Så kjekt at dere hadde det bra hos oss og at alt fungerte som det skulle under møtet. Vi har også supre fasiliteter for en samlet middag eller bankett i eget lokale, om det kunne vært aktuelt neste gang. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Flott opphold på Hotel Edvard Grieg

9. juni 2016, Bergen, Norway, janerik_solum

Flott opphold. Måtte overnatte pga dårlig vær offshore. Maten relativ bra. Kjedelig buffet middag, velg heller a la carte meny. Standard frokost uten egg og bacon, men en flott lounge bar hvor en kunn…

Flott opphold. Måtte overnatte pga dårlig vær offshore. Maten relativ bra. Kjedelig buffet middag, velg heller a la carte meny. Standard frokost uten egg og bacon, men en flott lounge bar hvor en kunne treke seg litt tilbake med et glass vin og sitte i dype sofaerog lytte på lounge musikk. Gratis popcorn og softis is baren. Gode senger samt wifi overalt.

Svar fra eier

23. juni 2016

Kjære gjest Tusen takk for besøket og ikke minst takk for at forteller om det i etterkant! Kjekt at du trivdes hos oss med både på rommet og i Bar X. Vi skulle sett helst å ha imponert deg mer i restauranten, men kommer du tilbake så skal vi sørge for det. Egg og bacon har vi vanligvis også, men nå i sommersesongen med 7-800 personer til frokost hver dag så har gjerne kokken det bak på kjøkkenet men da skal det være skiltet selvsagt. Hjertelig hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Fabrikkhotell

9. juni 2016, Kristiansand, Norge, Hendrik M

Sykt mange rom og folk, mens tjenestetilbudet ikke greier å rekke over, køer, ikke nok tilbud i frokost området pga dette, slittsom start på dagen. Lang kø i utsjekk også, ikke minibartilbud og svært…

Sykt mange rom og folk, mens tjenestetilbudet ikke greier å rekke over, køer, ikke nok tilbud i frokost området pga dette, slittsom start på dagen. Lang kø i utsjekk også, ikke minibartilbud og svært dårlig utvalg i fellesbar/kiosk.

Svar fra eier

23. juni 2016

Kjære gjest Ja vi er et stort hotell med veldig mange gjester passerende på et døgn, men vi ønsker selvsagt ikke å ha på oss at vi er et fabrikk hotell. Vi har gjort tiltak for en bedre flyt og mer koselig stemning på frokosten blant annet. At kiosken hadde lite utvalg er dessverre en tilfeldighet under ditt opphold, da denne normalt har både mat, snacks, toalettsaker og drikkevarer i massevis. Til tross for punktene over håper vi du sov godt hos oss og vil forsøke oss igjen ved en senere anledning! Velkommen igjen.

Les hele anmeldelsen
2

Dårlig service i restaurant og ikke fungerende air condition

9. juni 2016, Lommedalen, PerGullik

Restaurantbetjening utviser dårlig service, man blir oversett og lang ventetid på maten og for å betale. Dyre retter i forhold til hva som serveres og flaskeøl til kr 120,- pr stk! Air condition funge…

Restaurantbetjening utviser dårlig service, man blir oversett og lang ventetid på maten og for å betale. Dyre retter i forhold til hva som serveres og flaskeøl til kr 120,- pr stk! Air condition fungerte ikke på et innvendig rom og ikke spesielt OK å lufte inn mot et innvendig området. Mangler alle sportskanaler på TV nå når fotball EM, TdF og OL snart er i gang!

Svar fra eier

23. juni 2016

Kjære gjest Takk for at du gir oss en tilbakemelding etter oppholdet så vi vet hvordan oppholdet var. Vi er lei oss for at restaurant besøket ikke ble så bra som det skulle ha vært, det er tatt videre med avdelingen for å finne en optimal miks av god og rask service. Vi har noen få rom som vender inn mot vårt atrium, selvom det er et luftig og lyst atrium skal det være god aircondition på de rommene selvsagt. Beklager det, feilen som var er utbedret. Når det gjelder TV kanaler så skal vi være godt dekket inn for alle de store mesterskap og konkurranser som er nå i sommer. Kontakt oss gjerne i forkant om det er noe spesielt du følger med på, så sjekker vi det. Hjertelig velkomment tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK