Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 144 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra hotell nær flyplass

4. februar 2016, Porsgrunn, Norge, 838kjellr

Bra service I matsal og konferansedelen. God størrelse på rommet og god reingjøring på rommet. Plasseringen av hotellet er flott ihht utemiljø og turmuligheter. Noe mindre god reingjøring på fellest…

Bra service I matsal og konferansedelen. God størrelse på rommet og god reingjøring på rommet. Plasseringen av hotellet er flott ihht utemiljø og turmuligheter. Noe mindre god reingjøring på fellestoaletter 1.etg og manglet tørkepapir.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig bra

31. januar 2016, Bærum, Norge, TrondHan

God service, fine og praktiske rom. Flott, variert og god frokost også. Hadde fått karakter 5 hvis maten i restauranten hadde vært bedre. Etter min smak prøver kokken på for mange ting samtidig i rett…

God service, fine og praktiske rom. Flott, variert og god frokost også. Hadde fått karakter 5 hvis maten i restauranten hadde vært bedre. Etter min smak prøver kokken på for mange ting samtidig i rettene, og de mister konttollen over smaksbalansen. Hamburger er min favoritt, men her ville jeg ikke spist hamburger. (For mektig/fet smak) Pluss med parkering i garasje for å unngå regn og snø/is. Alt i alt et veldig bra hotell som jeg bruker straks prisen er innenfor mit budsjett.

Svar fra eier

1. februar 2016

Kjære gjest, tusen takk for du gir oss en tilbakemelding etter oppholdet! Veldig kjekt å lese at du hadde det bra hos oss foruten at en rett i Brasserie X ikke falt helt i smak. Vi får mye ros for hamburgeren som er en signatur rett for alle Brasserie X restaurantene i Quality kjeden, samt vegetar utgaven. Samtidig har vi full forståelse for din smaksopplevelse, så vi håper å kunne friste deg med noe annet ved neste besøk! Velkommen igjen.

Les hele anmeldelsen
5

Weekend i Bergen

25. januar 2016, Oppegård, Norge, fruj0hansen

Flott og nytt hotel på vei fra Flesland,ett stykke fra Sentrum,ett pluss om du leier bil! Store moderne rom og hyggelig betjening.parkering i kjeller og store felles arealer,her kan det være plass til…

Flott og nytt hotel på vei fra Flesland,ett stykke fra Sentrum,ett pluss om du leier bil! Store moderne rom og hyggelig betjening.parkering i kjeller og store felles arealer,her kan det være plass til stor selskap !

Svar fra eier

1. februar 2016

Kjære gjest, tusen takk for besøket og for at du gir tilbakemelding i etterkant. Dette bruker vi aktivt i vårt daglige arbeid for å overgå gjesters forventninger. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Trivelig, fint, stilfullt og barnevennlig hotell.

14. januar 2016, Bergen, Norge, 867wenchem

Et kjempe flott hotell som passer for de fleste. Et fantastisk treningsrom med en helt utrolig utsikt. Frokosten var der noe for en hver smak. Baren har en dyktig bartender, anbefales. Tommel opp h…

Et kjempe flott hotell som passer for de fleste. Et fantastisk treningsrom med en helt utrolig utsikt. Frokosten var der noe for en hver smak. Baren har en dyktig bartender, anbefales. Tommel opp her :-)

Svar fra eier

1. februar 2016

Kjære gjest, tusen takk for at du valgte oss for ditt opphold i Bergen. Vi må si oss enige i at vi passer for de fleste, kjekt at du synes det også! Hjertelig velkommen tilbake :)

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell for store konferanser

14. januar 2016, , Bente W

Bodde på hotellet ifm en stor konferanse, ca 800 deltakere. Hotellet fungerte godt både for foredrag og mindre gruppeaktiviteter i løpet av dagen. Middag ble avviklet greit, med god mat, og det samme…

Bodde på hotellet ifm en stor konferanse, ca 800 deltakere. Hotellet fungerte godt både for foredrag og mindre gruppeaktiviteter i løpet av dagen. Middag ble avviklet greit, med god mat, og det samme med lunch. Lokaler som er så åpne og romslige at det aldri oppfattes som trangt. Greit hotellrom, med flott bad, og moderne møbler og belysning. Opplevde et hyggelig personale . Hotellet har en bil som kjører deg til flyplassen om du ønsker det.

Svar fra eier

1. februar 2016

Kjære gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ekstra kjekt å høre at du hadde det bra hos oss! Vi jobber hver dag mot å gjøre hver enkelt gjests opphold så bra som mulig, uansett om man reiser som par eller sammen med 800 andre. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK