Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 74 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott hotell og serviceinnstilt personalet

16. august 2015, Marmaris, Tyrkia, Ove986

Rommene er oppgradert og har høy standard. Maten i restaurantene er meget god. Spesielt i Mozart gourmetrestaurant. Kjekt med trivelig svømmebasseng. Det som trekker ned er dansegulvet. Det er altfo…

Rommene er oppgradert og har høy standard. Maten i restaurantene er meget god. Spesielt i Mozart gourmetrestaurant. Kjekt med trivelig svømmebasseng. Det som trekker ned er dansegulvet. Det er altfor lite.
Les hele anmeldelsen
5

Valuta for pengene

3. august 2015, , Tonje M

Stoppet i Bergen da vi var på rundreise på Vestlandet, overnattet på dette hotellet. Rommet var stort og fint. Sengene var gode. Renholdet var bra, det samme var servicen. Frokosten var fantastisk me…

Stoppet i Bergen da vi var på rundreise på Vestlandet, overnattet på dette hotellet. Rommet var stort og fint. Sengene var gode. Renholdet var bra, det samme var servicen. Frokosten var fantastisk med stort utvalg, flere økologiske matvarer. Personalet var blid og hyggelig.

Svar fra eier

9. august 2015

Kjære gjest. Kjekt å lese at oppholdet møtte deres forventninger. Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotellopplevelse

3. august 2015, Oslo, Norge, Embla233

Et fantastisk flott hotell etter nyåpningen. Ble møtt av vennlige og profesjonelle medarbeidere både i resepsjonen og restauranten. Lekkert rom med veldig god seng. Beliggenheten er den beste hvis man…

Et fantastisk flott hotell etter nyåpningen. Ble møtt av vennlige og profesjonelle medarbeidere både i resepsjonen og restauranten. Lekkert rom med veldig god seng. Beliggenheten er den beste hvis man vil være sikret en stille natt og avstanden til sentrum ikke betyr noe. Hvis du ankommer med flybussen, orienter deg godt på forhånd, da det ikke er skiltet fra Flyplassveien til hotellet. Jeg slepte kofferten flere kilometer på feil veg pga manglende skilting. Maten i restauranten var perfekt. Selv om dette er et stort hotell, merker man nesten ikke at det bor mange andre der. Innredning og store (stilige) fellesarealer gjør at det aldri virker trangt. Det eneste som trekker litt ned på totalinntrykket er at wifi er ganske ustabil. Veldig gode madrasser og lydisolering mellom rommene. Jeg kommer gjerne tilbake!

Svar fra eier

9. august 2015

Kjære gjest, takk for denne strålende tilbakemeldingen! Du er hjertelig velkommen tilbake :) PS; vi jobber med å få skiltet fra busstoppet i hovedveien, der har det vært noen utfordringer og WLAN styrken har vi full gjennomgang på da vi skal opp på et enda høyere nivå nå med nye hotelldeler også.

Les hele anmeldelsen
3

Overnatting

2. august 2015, , Anne N

Servicen var kjempe god, og personalet i resepsjonen gjorde sitt beste! Men må innrømme at jeg ble litt skuffet over hotellet ! Fikk først utdelt et rom som ikke var rengjort, fikk deretter et som var…

Servicen var kjempe god, og personalet i resepsjonen gjorde sitt beste! Men må innrømme at jeg ble litt skuffet over hotellet ! Fikk først utdelt et rom som ikke var rengjort, fikk deretter et som var godt innrøykt! Vi ble da oppgradert til 4 etasje! Fikk et kjekt rom, men rengjøringen kunne vert bedre! Savnet minibaren, og litt utstyr som balsam og fuktighetskrem- dette kunne de ikke hjelpe med i resepsjonen heller! Fikk god frokost på hotellet 😀

Svar fra eier

9. august 2015

Kjære gjest, her har vi helt klart gått på en bommert, beklager det. Det kan virke som rommene har blitt klarmeldt i systemet før de skulle. Er glad for å høre at løsningen ble en oppgradering til deluxe rom selvom tingene dere savnet ikke er på plass helt enda. Like rundt hjørnet nå venter vi inn flotte gratis produkter til baderommene samt et utvalg av toalettsaker i resepsjonen. Minibarene har forøvrig blitt utfaset i løpet av sommeren tilfordel for et innholdsrikt tilbud i resepsjonen. Vi ønsker veldig gjerne å høre fra dere før neste opphold så skal vi ordne noe spesielt for dere. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Feire 70 årsdagen Terje Nygaard

2. august 2015, Sandnes, Norge, Jo2travel

Flott service overalt. Rom: Aller best med rom ut mot 'frisk luft' i motsetning til rom som er innenfor atrium område. Altfor dårlig lys i rommet og badet. Savner knagger i rommet og spesielt badet!!…

Flott service overalt. Rom: Aller best med rom ut mot 'frisk luft' i motsetning til rom som er innenfor atrium område. Altfor dårlig lys i rommet og badet. Savner knagger i rommet og spesielt badet!! Restauranten: Flott service og meget hyggelig personale. Anbefaler på det sterkeste at hotellet FJERNER det ene runde oranje teppe i restauranten pga krulling under stoler, snuble risiko for andre - og, ikke minst, den er meget uhygienisk i et spisested!!

Svar fra eier

9. august 2015

Tusen takk for at dere valgte oss for den store feiringen! Veldig kjekt å lese at dere i all hovedsak har hatt det bra her og vi skal absolutt ta videre deres kommentarer av innhold/løsninger på rommet og i restauranten. Knagger er forresten på vei i hvert fall. Vi håper dere kommer tilbake til oss ved en annen anledning.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK