Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot foran hotellet
  • Nærbilde av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på brygga

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 292 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Et fint sted

14. august 2016, Oslo, Norge, 2014Eva

Vi hadde to dager/netter her i forbindelse med sommerferien vår. Vi hadde familierom som i og for seg hadde en morsom løsning, men som likevel var litt upraktisk blant annet i forhold til oppbevaring…

Vi hadde to dager/netter her i forbindelse med sommerferien vår. Vi hadde familierom som i og for seg hadde en morsom løsning, men som likevel var litt upraktisk blant annet i forhold til oppbevaring av baggasje. Beliggenheten er et stykke utenfor Bergen sentrum, men har man bil eller kan ta kollektivt er det ikke noe problem. Vi prøvde treningsrommet som var på toppen av hotellet, var helt topp. Frokosten hadde vi heller ikke noe å si noe på, godt utvalg.
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales!

14. august 2016, Elverum, Norway, voksenmann

Hyggelig mottakelse, trivelig personale. Romslig og luftig areal, god oversikt. Supert rom, 2-delt, med sovedel og sittegruppe adskilt med skillevegg, og "vendbar vegg" med tv. Romslig bad. God froko…

Hyggelig mottakelse, trivelig personale. Romslig og luftig areal, god oversikt. Supert rom, 2-delt, med sovedel og sittegruppe adskilt med skillevegg, og "vendbar vegg" med tv. Romslig bad. God frokost, men savnet bacon fremme.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell og hyggelig betjening

12. august 2016, , Stig B

Vi kom til hotellet sent på kvelden etter utenlandsopphold. Trøtte og slitne ble vi tatt imot av en smilende resepsjonist som gjorde sitt ytterste for å gi oss en god mottagelse. Rommet var rent og pe…

Vi kom til hotellet sent på kvelden etter utenlandsopphold. Trøtte og slitne ble vi tatt imot av en smilende resepsjonist som gjorde sitt ytterste for å gi oss en god mottagelse. Rommet var rent og pent, frokosten veldig bra, og sevicen topp. Kommer gjerne tilbake hit.
Les hele anmeldelsen
5

bra

10. august 2016, Drammen, Norge, E W

Et veldig pent hotell som var imøtekommende og hyggelig personale, rommene var også bra. Det var også veldig fine parkeringsmuligheter da hotellet hadde også stor parkering i kjelleren. Hit kommer jeg…

Et veldig pent hotell som var imøtekommende og hyggelig personale, rommene var også bra. Det var også veldig fine parkeringsmuligheter da hotellet hadde også stor parkering i kjelleren. Hit kommer jeg igjen ved en senere anledning :-)
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit

9. august 2016, , Jannecke J

Stort hotell med for lite bemanning i frokostsalen. Rommene er fine, og det er lite støy fra flyplassen. Frokostsalen er stor, og begge gangene jeg har bodd her er det dårlig rydding av border, mye m…

Stort hotell med for lite bemanning i frokostsalen. Rommene er fine, og det er lite støy fra flyplassen. Frokostsalen er stor, og begge gangene jeg har bodd her er det dårlig rydding av border, mye matrester på gulvene. Helt greit innhold på frokostbuffeten og ålreit middag. Pluss for popcorn- og softismaskin i lobbyen.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK