Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot foran hotellet
  • Nærbilde av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på brygga

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 268 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Ny stjerne på Bergens himmel

28. juli 2016, Drammen, Norge, Thor S

Jeg leser andre anmeldelser om skuffelse over avstand til sentrum. For så vidt forståelse for det, men samtidig er det ikke vanskelig å sjekke et kart i forkant og se at det er litt avstand til sentru…

Jeg leser andre anmeldelser om skuffelse over avstand til sentrum. For så vidt forståelse for det, men samtidig er det ikke vanskelig å sjekke et kart i forkant og se at det er litt avstand til sentrum. Første gang jeg er her. Bodd på flere andre hotell i Bergen. Kommer med bil og er veldig klar over avstanden til sentrum. Førsteinntrykk er rett og slett "wow". Utrolig fint område i foajeen. Casual og rolig stemning. God og profesjonell velkomst fra betjeningen. Bor på et 35 m2 Superior rom.... Flott måte å utnytte plass på med en oppholdsdel og en soveromsdel 👍. Rommet fremstår som veldig rent og pent. Det eneste som trekker ned fra full pott er at det er små skader her og der på veggen ved sittegruppen samt at det bare er en kaffekopp til disposisjon ved ankomst. Kommer absolutt tilbake hit ved en senere anledning. Konklusjon: reiser du med bil, er dette absolutt verdt å besøke. Uten bil pr nå kan det være litt mer utfordrende å komme seg til sentrum. Men jeg har forstått at bybanen etterhvert vil stoppe like i nærheten med hyppige avganger til både Flesland og Bergen sentrum. TERNINGKAST 5.
Les hele anmeldelsen
4

Lyst og luftig

28. juli 2016, Blaker, monicamX4054NA

Stort og luftig rom med flott gulv og bad. Gode senger- alt var tipp topp. Hotellet ligger ca 25 minutter med bil fra sentrum, ca 10 min fra Flesland. Til høsten skal bybanen være ferdig og da blir de…

Stort og luftig rom med flott gulv og bad. Gode senger- alt var tipp topp. Hotellet ligger ca 25 minutter med bil fra sentrum, ca 10 min fra Flesland. Til høsten skal bybanen være ferdig og da blir det lett å komme seg ned til sentrum. Vil velge dette hotellet igjen- deilig å ikke bo midt i byen. Frokosten var helt ordinær. En isbit/vann dispenser med papp/plastikk glass hadde vært fint- det manglet. Men det gjør det på de fleste hotell- men det hadde gjort seg.
Les hele anmeldelsen
2

Skittent rom/bad

26. juli 2016, , Inge K

Har overnattet her mange ganger før og alt har vært bra. Denne gangen var det desverre skittent på badet. Så ut som dråper av urin foran toalettet. Masse hybelkaniner under sengen. Nattlampen kunne ik…

Har overnattet her mange ganger før og alt har vært bra. Denne gangen var det desverre skittent på badet. Så ut som dråper av urin foran toalettet. Masse hybelkaniner under sengen. Nattlampen kunne ikke skrus av. Måtte dra ut kortet for å få det mørkt.
Les hele anmeldelsen
1

Brylupspakke.

25. juli 2016, Bergen, Norge, Jens Didrik K

Vi bestilte en brylupspakke, men når vi ankom var ingen ting klart. Muserende vin manglet, fruktfat manglet, kaffe til kaffemaskinen manglet, jordbær duppet i sjokolade manglet. Alt dette skulle være…

Vi bestilte en brylupspakke, men når vi ankom var ingen ting klart. Muserende vin manglet, fruktfat manglet, kaffe til kaffemaskinen manglet, jordbær duppet i sjokolade manglet. Alt dette skulle være en del av brylupspakken. Telefonen fungerte ikke, dusjen var ødelagt så det ikke gikk ann å få vannet ut av badekaret. Sengetøy var møkkete, vi tror det var blod. Edvard Grieg ødla mye av bryllupsnatten vår.
Les hele anmeldelsen
3

Fint hotell, dårlig middagsbuffet

24. juli 2016, Lier, Norge, 875stinea

Vi hadde gledet oss til å spise sommerbuffet etter en lang dag med reise, men det ble en stor skuffelse. Eneste kjøttrett var lasagne, denne var i tillegg lunken. Var veldig mye spesiell mat og enkelt…

Vi hadde gledet oss til å spise sommerbuffet etter en lang dag med reise, men det ble en stor skuffelse. Eneste kjøttrett var lasagne, denne var i tillegg lunken. Var veldig mye spesiell mat og enkelte ting smakte rett og slett ikke godt. Den kalde pastasalaten med laks og reker var god, men det var tilnærmet det eneste. Veldig skuffende på et så flott hotell. Heldigvis var frokosten mye bedre og hadde et bredt utvalg med mye god mat! Fine rom og hyggelig personale, kan anbefales videre.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK