Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 126 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Stilig Hotel nær Flesland Flyplass

23. november 2015, Oslo, Norge, Knut-Arne K

Bodde på hotellet under et sommer besøk i Bergen for noen år siden. Stilig Hotel og vi fikk en pen junior suite med gedigen dusj og gode senger. God frokost og kort vei til Flesland. Men du bør ha bil…

Bodde på hotellet under et sommer besøk i Bergen for noen år siden. Stilig Hotel og vi fikk en pen junior suite med gedigen dusj og gode senger. God frokost og kort vei til Flesland. Men du bør ha bil om du skal bo på hotellet, er et stykke inn til Bergen sentrum.

Svar fra eier

25. november 2015

Kjære gjest Tusen takk for deres tilbakemelding. Dere bodde gjerne under vår renovering for et par år siden, så vil oppdatere dere på at nå fremstår hele hotellet som nytt og har biltt tre ganger så stort. Våre junior suiter på 35 m2 har blitt superior og deluxe rom, så har vi fått 223 nye standard rom på ca. 20 m2. Vi håper å se dere snart igjen!

Les hele anmeldelsen
4

Fine og rene rom

21. november 2015, Bryne, Norge, 72Bryne

Hei Hadde et veldig bra opphold med et fint og rent rom. Fint bad som også var rent og fint. God belysning med eget koffert stativ. Var på Resturant X på kvelden. Det var en dyr og skuffende opplevels…

Hei Hadde et veldig bra opphold med et fint og rent rom. Fint bad som også var rent og fint. God belysning med eget koffert stativ. Var på Resturant X på kvelden. Det var en dyr og skuffende opplevelse. Jeg bestilte lange og min kollega en burger. Jeg talte ca 12 ben i de to små fiske stykkene noe som ødela mye. Prisen på dagen var i overkant mye. Min kollega betalte 249 kr for en burger med pomesfrites. Når en flaske øl på 0.33 koster 90 kr er nok det en av grunnene det er så lite folk der.
Les hele anmeldelsen
4

Quality Hotel Edvard Grieg

20. november 2015, Tonsberg, Norway, RuneOverland

Dette var en positiv opplevelse. Hotellet var pusset opp etter forrige opphold. Kommer gjerne tilbake. Hva kunne vært forbedret på rommet: Skulle gjerne ha svingt TV litt mer mot senga, eller sofa'n.…

Dette var en positiv opplevelse. Hotellet var pusset opp etter forrige opphold. Kommer gjerne tilbake. Hva kunne vært forbedret på rommet: Skulle gjerne ha svingt TV litt mer mot senga, eller sofa'n. Litt for få TV-kanaler.

Svar fra eier

25. november 2015

Kjære gjest Så kjekt at du hadde det bra hos oss og at du deler det i etterkant. Vi tar gjerne i mot konkrete ønsker for annet utvalg og løsninger vi kan se på med andre øyner. Hotellets avdelinger ser stadig etter nye måter å overgå våre gjesters forventninger på, så det mottas med takk. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Tipp topp Hotel

17. november 2015, Stavanger, Norge, Ingrid S

God serivce fra alle avdelinger,god frokost og god mat i restaurranten...Gratis parkering i parkeringshus..kort vei til Lagunen kjøpesenter og bybane til sentrum.Stort og moderne hotel,med mange grupp…

God serivce fra alle avdelinger,god frokost og god mat i restaurranten...Gratis parkering i parkeringshus..kort vei til Lagunen kjøpesenter og bybane til sentrum.Stort og moderne hotel,med mange grupper/sitteplasser i resepsjon.

Svar fra eier

23. november 2015

Tusen takk for besøket og ikke minst din tilbakemelding! Håper vi ser deg snart igjen.

Les hele anmeldelsen
3

Fint hotell med grei beliggenhet

16. november 2015, Stavanger, Norway, 995anonym

Fint hotell med grei beliggenhet. Fungerer best dersom en reiser med bil. Litt rot vedrørende bestillingen, men dette fikk de ordnet greit opp i etterhvert. Ikke mer enn middels frokost. God service..…

Fint hotell med grei beliggenhet. Fungerer best dersom en reiser med bil. Litt rot vedrørende bestillingen, men dette fikk de ordnet greit opp i etterhvert. Ikke mer enn middels frokost. God service..

Svar fra eier

23. november 2015

Kjære gjest, tusen takk for besøket! Kjekt å lese at oppholdet i det store og hele var vellykket. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva dere kunne tenkt dere mer av på frokosten. Velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK