Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 129 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

God mat, men det trengs nye tepper.

29. november 2015, Bergen, Norge, oeyvind639

Jeg var kun innom hotellet på dagtid for å feire en noe forsinket 50-årsdag. Jeg spiste inne i spisesalen / brassieren. Her var det buffé. Selve pinnekjøttet var godt, men det var også mye pinnekjøtt…

Jeg var kun innom hotellet på dagtid for å feire en noe forsinket 50-årsdag. Jeg spiste inne i spisesalen / brassieren. Her var det buffé. Selve pinnekjøttet var godt, men det var også mye pinnekjøtt som ikke inneholdt kjøtt, og dette var det flere som kommenterte. Jeg har smakt bedre rødkål tidligere, ellers ingen innvendinger på maten. Etter en herlig hovedrett avsluttet med dessert så var det tid for kaffe. Teppet under bordet hadde store snublekanter, så dette trekker ned.

Svar fra eier

30. november 2015

Kjære gjest Tusen takk for besøket og for at vi ble valgt for feiringen av den store dagen! Veldig kjekt å lese at maten smakte. Din kommentar om pinnekjøttet skal vi ta med leverandøren vår, flott at du gir beskjed. Teppet skal vi også få sikret enda mer. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Nyoppusset hotell - mye bra

26. november 2015, Bergen, Norge, torj840

Litt rot med bestilling/innsjekking - meget servicevennlig personell ordnet opp. For varmt/tett på rommet etter vår smak - lite respons på innstillingene på temperatur/vifte. Ellers har det blitt bra!…

Litt rot med bestilling/innsjekking - meget servicevennlig personell ordnet opp. For varmt/tett på rommet etter vår smak - lite respons på innstillingene på temperatur/vifte. Ellers har det blitt bra!

Svar fra eier

30. november 2015

Kjære gjest Tusen takk for besøket! Vi er glade for å lese at oppholdet for øvrig var bra. Når det gjelder temperaturen så er det endel vi kan styre sentralt fra hotellet, men det er også muligheter på rommet med noen grader opp og ned. Gi oss gjerne en lyd ved neste besøk så viser vi dere så dere får det ekstra komfortabelt hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Fine lokaler med romslige rom

26. november 2015, , lassebrattaas

Et nyoppusset hotell med flotte lokaliteter som passet vår konferanse flott. Skuffende matservering på vårt kveldsarrangement og personale i restaurant og barområde som var lite serviceinnstilte, dro…

Et nyoppusset hotell med flotte lokaliteter som passet vår konferanse flott. Skuffende matservering på vårt kveldsarrangement og personale i restaurant og barområde som var lite serviceinnstilte, dro dessverre inntrykket ned betraktelig. Nært Flesland gjorde det enkelt å bo der.

Svar fra eier

30. november 2015

Kjære gjest Tusen takk for at dere valgte oss for deres arrangement og for tilbakemeldingen i etterkant. Vårt hovedfokus er å levere høy service og overgå våre gjesters forventninger. Det klarer vi stort sett og er derfor lei oss for å lese at dere ikke dro herfra fornøyde. Kontakt oss gjerne direkte med detaljer på hvorfor dere følte servicen ikke var bra, så skal vi ta tak i dette omgående. Send meg en epost hege.lund@choice.no eller ring 55980000. Håper dere gir oss en ny mulighet til å gi dere en wow opplevelse! Velkommen igjen.

Les hele anmeldelsen
4

Stilig Hotel nær Flesland Flyplass

23. november 2015, Oslo, Norge, Knut-Arne K

Bodde på hotellet under et sommer besøk i Bergen for noen år siden. Stilig Hotel og vi fikk en pen junior suite med gedigen dusj og gode senger. God frokost og kort vei til Flesland. Men du bør ha bil…

Bodde på hotellet under et sommer besøk i Bergen for noen år siden. Stilig Hotel og vi fikk en pen junior suite med gedigen dusj og gode senger. God frokost og kort vei til Flesland. Men du bør ha bil om du skal bo på hotellet, er et stykke inn til Bergen sentrum.

Svar fra eier

25. november 2015

Kjære gjest Tusen takk for deres tilbakemelding. Dere bodde gjerne under vår renovering for et par år siden, så vil oppdatere dere på at nå fremstår hele hotellet som nytt og har biltt tre ganger så stort. Våre junior suiter på 35 m2 har blitt superior og deluxe rom, så har vi fått 223 nye standard rom på ca. 20 m2. Vi håper å se dere snart igjen!

Les hele anmeldelsen
4

Fine og rene rom

21. november 2015, Bryne, Norge, 72Bryne

Hei Hadde et veldig bra opphold med et fint og rent rom. Fint bad som også var rent og fint. God belysning med eget koffert stativ. Var på Resturant X på kvelden. Det var en dyr og skuffende opplevels…

Hei Hadde et veldig bra opphold med et fint og rent rom. Fint bad som også var rent og fint. God belysning med eget koffert stativ. Var på Resturant X på kvelden. Det var en dyr og skuffende opplevelse. Jeg bestilte lange og min kollega en burger. Jeg talte ca 12 ben i de to små fiske stykkene noe som ødela mye. Prisen på dagen var i overkant mye. Min kollega betalte 249 kr for en burger med pomesfrites. Når en flaske øl på 0.33 koster 90 kr er nok det en av grunnene det er så lite folk der.

Svar fra eier

30. november 2015

Kjære gjest Først av alt tusen takk for at dere gir oss en tilbakemelding i etterkant. Aller helst skulle vi hatt muligheten til å løse dette for dere underveis i restaurant besøket slik at dere ikke forlot oss med et mindre bra inntrykk. Kontakt meg gjerne direkte så kommer vi frem til en god løsning for dere - hege.lund@choice.no eller telefon 55 98 00 00. Utifra deres kommentarer om prisen har vi også gjort noen justeringer som vi er sikker på dere vil bli fornøyde med. Håper å høre fra deg, uansett hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK