Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot foran hotellet
  • Nærbilde av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på brygga

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 263 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Skittent rom/bad

26. juli 2016, , Inge K

Har overnattet her mange ganger før og alt har vært bra. Denne gangen var det desverre skittent på badet. Så ut som dråper av urin foran toalettet. Masse hybelkaniner under sengen. Nattlampen kunne ik…

Har overnattet her mange ganger før og alt har vært bra. Denne gangen var det desverre skittent på badet. Så ut som dråper av urin foran toalettet. Masse hybelkaniner under sengen. Nattlampen kunne ikke skrus av. Måtte dra ut kortet for å få det mørkt.
Les hele anmeldelsen
1

Brylupspakke.

25. juli 2016, Bergen, Norge, Jens Didrik K

Vi bestilte en brylupspakke, men når vi ankom var ingen ting klart. Muserende vin manglet, fruktfat manglet, kaffe til kaffemaskinen manglet, jordbær duppet i sjokolade manglet. Alt dette skulle være…

Vi bestilte en brylupspakke, men når vi ankom var ingen ting klart. Muserende vin manglet, fruktfat manglet, kaffe til kaffemaskinen manglet, jordbær duppet i sjokolade manglet. Alt dette skulle være en del av brylupspakken. Telefonen fungerte ikke, dusjen var ødelagt så det ikke gikk ann å få vannet ut av badekaret. Sengetøy var møkkete, vi tror det var blod. Edvard Grieg ødla mye av bryllupsnatten vår.
Les hele anmeldelsen
3

Fint hotell, dårlig middagsbuffet

24. juli 2016, Lier, Norge, 875stinea

Vi hadde gledet oss til å spise sommerbuffet etter en lang dag med reise, men det ble en stor skuffelse. Eneste kjøttrett var lasagne, denne var i tillegg lunken. Var veldig mye spesiell mat og enkelt…

Vi hadde gledet oss til å spise sommerbuffet etter en lang dag med reise, men det ble en stor skuffelse. Eneste kjøttrett var lasagne, denne var i tillegg lunken. Var veldig mye spesiell mat og enkelte ting smakte rett og slett ikke godt. Den kalde pastasalaten med laks og reker var god, men det var tilnærmet det eneste. Veldig skuffende på et så flott hotell. Heldigvis var frokosten mye bedre og hadde et bredt utvalg med mye god mat! Fine rom og hyggelig personale, kan anbefales videre.
Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell

20. juli 2016, Spydeberg, Norge, Cathrine H

En flott hotell med ekstremt god service både i resepsjonen og i restauranten. Rommet vi hadde var kjempe fint og rengjøringen var perfekt. Alle var veldig hyggelige og snille. Hadde skattejakt for b…

En flott hotell med ekstremt god service både i resepsjonen og i restauranten. Rommet vi hadde var kjempe fint og rengjøringen var perfekt. Alle var veldig hyggelige og snille. Hadde skattejakt for barn hver kveld, noe min datter synes var kjempe gøy. Anbefaler dette hotell på det sterkeste.
Les hele anmeldelsen
2

Kort opphold

20. juli 2016, Tau, Norge, harald62517

Hadde en natts opphold før videre reise. Spiste på hotellets reseruant som kun hadde bufe, denne var ikke god. Hotellet ligger noen km fra flyplassen og langt fra Bergen sentrum. Etter middag gikk vi…

Hadde en natts opphold før videre reise. Spiste på hotellets reseruant som kun hadde bufe, denne var ikke god. Hotellet ligger noen km fra flyplassen og langt fra Bergen sentrum. Etter middag gikk vi i baren for å se EM i fotball. Kampen ble vist på 2 skjermer, men det var ikke servering i baren. Bortsett fra romme var hotellet en skuffelse. Neste gang vil vi velge ett hotell som ligger nærmere flyplassen eller i Bergen sentrum.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK