Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 181 anmeldelser.

3,5

53% besøkende anbefaler dette hotellet.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service

5

Wow

25. mai 2015, Bergen, torf577

Må bare prøves, møterom i alle størrelser, topp moderne AV-teknikk, nydelig mat og fantastisk service. Fikk også anledning til å prøve byens flotteste treningssenter i hotellets 6.etasje mef panoramau...

Må bare prøves, møterom i alle størrelser, topp moderne AV-teknikk, nydelig mat og fantastisk service. Fikk også anledning til å prøve byens flotteste treningssenter i hotellets 6.etasje mef panoramautsikt. Har allerede bikket 2 nye arrangement på dette hotellet.
Les hele anmeldelsen Lukk

3

Startproblemer, men har potensiale

14. mai 2015, Bergen, Norge, NinaSaki

Var på konferanse og dessverre så var det litt "startproblemer". Hotellet har nylig åpnet fullt opp igjen etter oppussing og det meste er flott og nyoppusset. Jeg fikk et gammelt rom, men det var helt...

Var på konferanse og dessverre så var det litt "startproblemer". Hotellet har nylig åpnet fullt opp igjen etter oppussing og det meste er flott og nyoppusset. Jeg fikk et gammelt rom, men det var helt ok. Var digg å få morgenkåpe og tøfler, men minus for felles dusjsåpe/shampoo i ett.. Lunsjene var gode, og det var også middagen og frokosten. Konferanselokalene var helt nye og her var det mye tull. Luftanlegget var så og si ikke-fungerende, noen av grupperommene var overopphetede av solen, vi ble lover pausemat og det ble satt frem chips, nøtter og kake.. Ikke noe som var litt mer mat.. Baren stengte kl tolv på en fredag, og selv om man kunne kjøpe drikke i resepsjonen, så syntes jeg det var dårlig.. Super service i resepsjonen og i restauranten.

Svar fra eier

27. mai 2015

Kjære gjest Tusen takk for besøket og din tilbakemelding! Dette utgjør all forskjell for at vi skal utvikle oss og stadig imøtekomme våre gjesters forventninger. Først nå er hotellet 100 % ferdig så vi har forståelse for at du opplevde at vi hadde noen startproblemer. Feks med ventilasjonen var denne i testfasen under deres opphold. Vårt pausemat konsept er nå også på plass og her er det mye å glede seg til. Vi kunne også anbefalt et mellommåltid evt. servert inne i møtelokalet når møtet deres varte utover ettermiddagen. Her kommer våre Quality Meeting Advisors inn i kartleggingsfasen, noe vi kan notere ned til deres evt. neste besøk. Ellers kan jeg nevne at våre juniorsuiter som du refererer til oppgraderes enda mer i disse dager med blant annet diverse amenities på badet. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Flott hotell - luftig og åpent

3. mai 2015, , Alan T

Vi tilbrakte en overnatting på hotellet fredag til lørdag. Det er et flott hotell. Innvendig er det et stort atrium, luftig og åpent, og med omliggende hotellfløyer/etasjer oppover. Det var rom som ve...

Vi tilbrakte en overnatting på hotellet fredag til lørdag. Det er et flott hotell. Innvendig er det et stort atrium, luftig og åpent, og med omliggende hotellfløyer/etasjer oppover. Det var rom som vendte ut mot omgivelsene, og inn mot atriumet. Vårt rom i annen etasje var veldig bra, romslig og fint, med en sofa og bord. Baderommet var også stort og flott. Gode senger, stille og rolig. Fra vårt rom, 245 i annen etasje som vendte mot baksiden/parkeringsplassen, og det var ingen utsikt. Utenfor og rett under vinduet var det et flatt tak, og en annen bygning ca. 6 meter bortenfor. Vi trakk for gardinene for vinduene. Renhold på rommet var upåklagelig. Grei parkering i kjelleren. Frokosten var veldig bra i romslige og hyggelige lokaler. Hyggelig personale. Gunstig pris.

Svar fra eier

11. mai 2015

Kjære gjest Tusen takk for besøket og for at du evaluerer oss i etterkant. Veldig kjekt å høre at dere var fornøyde med oss :) Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

2

Litt dårlige senger/overmadrasser

23. april 2015, Stavanger, Norge, Bente J

Hotellet bør bytte til bedre overmadrasser i sengene. Ellers ligger hotellet greit til. Utvendig og i restaurant og resepsjonsområdet er alt nyoppusset med fine lyse farger og store vinduflater. Ligge...

Hotellet bør bytte til bedre overmadrasser i sengene. Ellers ligger hotellet greit til. Utvendig og i restaurant og resepsjonsområdet er alt nyoppusset med fine lyse farger og store vinduflater. Ligger sentralt til i forhold til andre bedrifter på Sandsli.

Svar fra eier

29. april 2015

Kjære gjest, tusen takk for besøket og tilbakemeldingen! Vi får hovedsaklig kun positiv respons på sengene våre, men her forstår vi svært godt at man kan ha ulike meninger. Håper du kommer tilbake til oss snart og gjerne forsøker en av våre 223 nye rom/senger som er på plass nå fra 1. mai. Velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Stille og rolig

16. april 2015, Stathelle, Norge, Runar H

Fikk rom i 4'de etage noe som skal være nylig oppgradert rom. Rommet er litt trangt og dårlig med plass til å jobbe på, men senga var meget god og badet veldig bra. Det foregår stor byggeaktivitet på ...

Fikk rom i 4'de etage noe som skal være nylig oppgradert rom. Rommet er litt trangt og dårlig med plass til å jobbe på, men senga var meget god og badet veldig bra. Det foregår stor byggeaktivitet på utsiden men hører ikke noe til det på rommet. Pga aktiviteten fester det seg sand og grus under skoa, dette følger med inn på rommet. Det regner jo som vanlig her i Bergen så når skiten tørker havner det på gulvet, dette har jeg tråkka rundt hele rommet pga badet sin beliggenhet. Det har ikke blitt ordnet den uka jeg har vært her, det burde rengjøringspersonalet fjernet. Men de har gjort en god jobb ellers på rommet, personalet er også hyggelig. Jeg har valgt å ikke spise på hotellet da jeg ikke likte restauranten, frokost har jeg spist og den har vært helt ok. Det er måten restauranten er utformet og sittekomfort som jeg ikke likte. Hvis du ikke har bil så ville jeg valgt ett annet hotell da det ikke er direkte sentralt beliggende, men for min jobb denne gangen var det strategisk plass. Jeg tar også gjerne turen igjen når bygge perioden er ferdig og muligheten byr seg.

Svar fra eier

21. april 2015

Kjære gjest, en omfattende utvidelse og renovering medfører noen utfordringer helt klart. Tusen takk for at du gav oss en sjanse og ikke minst for tilbakemeldingen. Nå er vi ferdig i mai og kan friste med ny bar, nye konsepter i restauranten og Brasserie X som garantert vil kunne konkurrere med Bergen sentrums tilbud. Andre fasiliteter som stort treningsenter, terrasser er også på plass fra mai. Kjekt å se at du vurderer å komme tilbake til oss, det ser vi frem til.

Les hele anmeldelsen Lukk

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK