Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen, finner du på Quality Hotel Edvard Grieg 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller tur med gutta - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 49 anmeldelser.
4,5
Rom
5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Perfekt for barnefamilier!

28. juli 2015, , Cvt25

Vi var her to netter i forbindelse med bilferie. Vi har to barn, 5 og 2 år gamle. Jeg var litt bekymret for at det skulle bli kjedelig for barna på hotell, men her var ikke det noe problem. Stort og l…

Vi var her to netter i forbindelse med bilferie. Vi har to barn, 5 og 2 år gamle. Jeg var litt bekymret for at det skulle bli kjedelig for barna på hotell, men her var ikke det noe problem. Stort og luftig hotell, med lekerom, nintendo wii og film på storskjerm kl 18 og 20 på kvelden. Barna fikk en gratis is hver og hver sin pose med litt spennende småting oppi. Rommet var stort, det rommet vi hadde var et vanlig dobbelt rom, men hadde god plass til ekstraseng og sprinkelseng. Restauranten som lå på hotellet hadde buffet, noe vi valgte å benytte oss av den første kvelden. Maten var ok (bittelitt litt kjedelig), og jeg synes det var litt for dyrt. Det var heller ingen informasjonslapper ved de enkelte rettene som fortalte hva det var, og evt allergener. Det er et lite stykke inn til sentrum, men det var det absolutt verdt med tanke på at det var så barnevennlig.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell!

20. juli 2015, Tromsø, Norge, trinelises2015

Fantastisk hotell! Familietur med 4 overnattinger. Meget bra med gratis parkering, lekerom/aktiviteter for barna. God frokost, men ungene savnet bacon. Bra at minibaren var tom, da kunne vi bruke den…

Fantastisk hotell! Familietur med 4 overnattinger. Meget bra med gratis parkering, lekerom/aktiviteter for barna. God frokost, men ungene savnet bacon. Bra at minibaren var tom, da kunne vi bruke den som vi ville. Flott personale. Kunne vært litt bedre renhold på rommet, hvis noe skal trekke ned.
Les hele anmeldelsen
4

Bedre enn forventet

17. juli 2015, , Åse E

Vi kom til Bergen med bil, og ønsket å bo utenfor bykjernen. Kombinert med Coop- avtale ble dette et bra alternativ. Gratis parkering. Rommet var romslig og rent. Frokosten var god. Vi hadde buffet en…

Vi kom til Bergen med bil, og ønsket å bo utenfor bykjernen. Kombinert med Coop- avtale ble dette et bra alternativ. Gratis parkering. Rommet var romslig og rent. Frokosten var god. Vi hadde buffet en kveld, svært god mat og hyggelige personale. Vi kjørte til Grieghallen og parkerte under den, når vi var inni selve Bergen sentrum. Svært sentralt og fint parkeringshus.

Svar fra eier

26. juli 2015

Hei Åse, Tusen takk for din tilbakemelding. Alltid kjekt å kunne overgå forventningene våre gjester har. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell med gode parkeringsmuligheter

17. juli 2015, Oslo, Norge, eholst

Bodde 2 netter her i juli 2015 ifm med jobbmøter i Bergen. Fikk rom i gamle Suitel Edvard Grieg og det er bra, store og fine rom. Stille og fredlig beliggenhet. Litt trek for at det bare var valg på b…

Bodde 2 netter her i juli 2015 ifm med jobbmøter i Bergen. Fikk rom i gamle Suitel Edvard Grieg og det er bra, store og fine rom. Stille og fredlig beliggenhet. Litt trek for at det bare var valg på buffet eller dagens rett i restauranten. Vi valgte buffet begge dagene. Helt OK - god og velsmakedne mat. Servicen var topp på alle nivåer - vennlig og hyggelig betjening. Hotellet er etter utbyggingen sikkert godt egnet som konferansehotell og har store oppholdsarealer i 1 etasje. Bra parkeringshus - trekk for at ikke heisen gikk opp til rommene, men bare til resepsjon og konferanseavdelingen. Ventilasjonen på hotellrommet var elendig som på de øvrige Choice hotellene, men vinduene på hotellet kunne åpnes og det gav tilstrekkelig kjøling og frisk luft til god nattesøvn Hyggelig opphold.

Svar fra eier

26. juli 2015

Kjære gjest, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi har i sommer valgt og fokusere på sommerbuffet og dagens rett, men i august vil vår a la carte restaurant Brasserie X åpne igjen. Hjertelig velkommen tilbake til Quality Hotel Edvard Grieg

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell og god servise.

15. juli 2015, , Sven H

Svært fint rom, rent og støvfritt. Lett adkomst og god parkering. Ligger på Sandsli like ovenfor veien til flyplassen. Mulighet for turer i fin natur og meget god mat. God service både i resepsjon og…

Svært fint rom, rent og støvfritt. Lett adkomst og god parkering. Ligger på Sandsli like ovenfor veien til flyplassen. Mulighet for turer i fin natur og meget god mat. God service både i resepsjon og i spisesal.

Svar fra eier

26. juli 2015

Tusen takk for din tilbakemelding og hjertelig velkommen til Quality Hotel Edvard Grieg ved en senere anledning!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK