Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 15 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland.

En ny klassiker

Vi heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med nyoppusset hotell, 223 nye rom i tillegg til de 150 eksisterende, Brasserie X, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst vestlandets største konferanseavdeling er vi alltid beredt, alltid fokusert.

Luftig lobby og frisk restaurant

Det første du møter når du ankommer Edvard Grieg er vår fantastiske lobby, som med sine mange høydemeter under taket, deilige sittegrupper, store kunstverk og meterhøye planter inviterer til et møtested med avslappet og herlig atmosfære. Her finner du også Brasserie X og Bar X, som serverer god mat og drikke.

Kurs, konferanse og møter

Vår nye konferanseavdeling over to etasjer vil garantert inspirere deg. Med store, åpne fellesområder med utsikt utover skogkledde åser er det lett å finne motivasjon og inspirasjon i våre møterom. Våre store og fleksible lokaler gjør det til en lek å arrangere konferanse for over 1000 personer. Det garanterer vi!

Nærområdet

Skal du på ferie? I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Leos lekeland, Sandsli Bowling, Høyt & Lavt Klatrepark, Vannkanten og Fana golfbane for å nevne noe. Fra vinduene ser du utover både fjord og fjell, og i umiddelbar nærhet ligger Bergens største kjøpesenter.

Løp over byfjellene

I toppetasjen har vi nytt flott treningsområde, hvor du har utsikt så langt øyet rekker å se, både østover og vestover. Finnes det bedre treningsmotivasjon? Det må i så fall være det tilhørende TV lounge området. Nyhet i 2016 er at hotellet tilbyr gratis vask av ditt svette treningstøy så slipper du å pakke det ned igjen i kofferten!

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan enten spille squash til rabatterte priser eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Barnas Hotell

Hele året har hotellet tilpassede tilbud for barna som barnemeny, spill og leker til utlåns med mer. I tillegg har vi inngått samarbeid med Leo´s Lekeland, Bergens største innendørs lekeland, som ligger kun 3 minutters kjøring fra hotellet. Her får våre gjester halv pris. Om sommeren er vi ekstra barnevennlig med aktivitetsledere, kvelds kino for store og små, aktivitetsrom, barnebuffet til frokost og middag med mer. Alt mulig av spennende serverdigheter og aktiviteter for hele familien finner man en kort kjøretur fra hotellet, som feks Vannkanten og nye "Høyt & Lavt" Klatrepark.

 

Kontakt

  • Telefon: +47 55 98 00 00
  • Faks: +47 55 98 01 50
  • E-post: q.bergen@choice.no
  • Org. nr: 975 966 402
  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med buss fra Bergen

Buss 50E går fra Bystasjonen, perrong C eller Olav Kyrresgate perrong B. 
Gå av på holdeplass Statoil, Sandslihaugen. 
Buss 53 til Håvardstun

Med flybuss fra flyplassen

Flybuss til holdeplass Håvardstun

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon 07000.

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antall hotellrom

373 rom

Antall rom for spesielle behov

Handicapvennlige: 34
Allergivennlige: 22

Antall konferanselokaler

20 rom - makskapasitet 1080 personer

Avstand Bergen Lufthavn

3 kilometer - ca. 5 min

Avstand Bergen sentrum

12 kilometer - ca. 15 min

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass Statoil, Sandslihaugen eller Håvardstun: 700 meter
Reisetid med buss til Bergen sentrum: ca 35 min
Reisetid med buss til flyplassen: ca 6 min

Om Quality Hotels

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK