Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Quality Conference

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
Telefon: +47 55 98 00 00
Epost: conference.q.bergen@choice.no

Hotellets konferansestab vet at uansett hvor godt du planlegger går ikke ting alltid som planlagt. Vår erfaring gjør at vi innimellom ser problemene før de dukker opp og da kan vi hjelpe deg med løsningen i forkant.

Tilpassing

Vi ønsker å tilrettelegge for en smidig konferanse hvor vi tilpasser oss deres behov. Vi gir deg rom og tid til å fokusere på ditt arbeid. Quality Hotel Edvard Grieg er deres partner og rådgiver som tar hensyn til alt fra mat, belysning, kreative oppsett i selve møterommene, luft og tekniske løsninger for at dere skal få det beste miljø for samspill, inspirasjon og klare tanker. Vi tror det er nettopp dette som trengs for å løfte arrangementet til nye høyder.

Lobby/glass atriet

Det unike lyse glassatriet med den enorme takhøyden har blitt brukt til så mangt og ikke bare mingle/pauseområde for våre konferanse gjester. Her kan nevnes messer, høytsvevende underholdning og akrobatikk, åpningsseremonier med fyrverkeri og mye mer. Spør oss gjerne om mer informasjon om de uendelige mulighetene.

Aktiviteter utenfor hotellet

Spør oss gjerne dersom det ønskes andre aktiviteter eller om dere ønsker å spise hos en av våre samarbeidspartneres lokaler en kveld. Om ønskelig kan vi også koble inn event selskaper som hotellet har gjennomført vellykkede arrangement sammen med.

Vestlandets største konferansehotell fra mai 2015

Hotellet har spennende tider i møte. Vi gleder oss stort til åpningen av en flott og lys to etasjers konferanse avdeling. Les mer her om hvordan denne vil bli i mai 2015. Kontakt gjerne vårt salgsteam for mer informasjon.

 

2.190.163.493 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK