Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Med et totalrenovert hotell og splitter ny konferanseavdeling kan vi med trygghet kalle oss Vestlandets tøffeste og mest allsidige konferanse- og eventhotell.

Hva skal til?

Det er det vi hele tiden lurer på når vi planlegger konferanse sammen med deg. Hva skal til for at ditt møte eller din konferanse skal bli knallbra? Uansett om planen er budsjettmøter, kreative prosesser eller å samle hele bedriften til kompetansedeling stiller vi dette spørsmålet, og vi lover å følge opp hver eneste bit av planen for å nå vårt felles mål.

Totalrenovert konferanseavdeling

Mørke, varme møterom? Det er vi ferdige med. I vår helt nye konferanseavdeling som strekker seg over mange hundre kvadratmeter og to etasjer, er det lyst, luftig og behagelig å være. Utenfor de store glassveggene har du utsikt langt utover byfjellene, så om du trenger litt inspirasjon fra det grønne, er du på rett plass.

Store og små rom

Vår nye Troldsal er på nesten 1000 kvadratmeter, og om du bare vil bruke en tredjedel av den om gangen går det også utmerket. Vi har møterom for alt fra 14 til 1080, og om du vil bruke alle samtidig, så går det også helt bra - vi har nemlig mingleområder over store areal med tilhørende terrasse hvor alle deltagerne kan strekke på beina i pausen. Her har vi også hatt store messer, bil utstillinger, minglemiddager, underholdning og mye mer.

Brasserie og Bar X

Vår to øyenstener, Brasserie X og Bar X, finner du på bakkeplan, akkurat som konferanseavdelingen, og den store glasslobbyen vår binder det hele sammen. Baren er i tilknytning til mingleområdet, så om du vil invitere alle dine 1000 nærmeste kolleger eller venner på en drink, er Edvard Grieg stedet å gjøre det på.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
Telefon: +47 55 98 00 00
Epost: conference.q.bergen@choice.no

2.460.224.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.