Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Mat og drikke

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 

Tlf: +47 55 98 00 00 eller epost: conference.q.bergen@choice.no

Uansett hvor viktig, spennende eller relevant møtet ditt er - mat må man ha, og på nye Quality Hotel Edvard Grieg er det ingenting som står i veien for gode møter og matopplevelser side om side.

Menyer

Quality Hotel Edvard Grieg har alltid en tre retters konferansemeny basert på sesongens råvarer. Dersom det er ønskelig med bankett i stedet kan menyen oppgraderes deretter. Ta kontakt for mer informasjon og få tilsendt meny.

Quality Breaks/Pausemat

Som det eneste Quality hotellet i Bergen er vi alene om å tilby det unike pausemat konseptet, med softis og popcorn. I tillegg til de sunne alternativene. Gjennom dagen har våre konferansegjester energipåfyll lett tilgjengelig. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen.I tillegg varierer vi kaffematen for hver pause for mest mulig variasjon. Ønsker man noe utover dette er mulighetene mange for hva vi kan servere i møterommet på bestilling. Dette vil din kontaktperson kunne avtale nærmere under oppfølgingen.

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK