Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Uansett hvor viktig, spennende eller relevant møtet ditt er - mat må man ha, og på nye Quality Hotel Edvard Grieg er det ingenting som står i veien for gode møter og matopplevelser side om side.

Menyer

Quality Hotel Edvard Grieg har alltid en tre retters konferansemeny basert på sesongens råvarer. Dersom det er ønskelig med bankett i stedet kan menyen oppgraderes deretter. Ta kontakt for mer informasjon og få tilsendt meny.

Quality Breaks/Pausemat

Som det eneste Quality hotellet i Bergen er vi alene om å tilby det unike pausemat konseptet, med softis og popcorn. I tillegg til de sunne alternativene. Gjennom dagen har våre konferansegjester energipåfyll lett tilgjengelig. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen.I tillegg varierer vi kaffematen for hver pause for mest mulig variasjon. Ønsker man noe utover dette er mulighetene mange for hva vi kan servere i møterommet på bestilling. Dette vil din kontaktperson kunne avtale nærmere under oppfølgingen.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 

Tlf: +47 55 98 00 00 eller epost: conference.q.bergen@choice.no

2.460.213.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.