Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Event

Eventkapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten for antall personer i våre eventlokaler.

Griegsalen (kan deles i to)


Runde bord: 250 personer
Mingling: 350 personer

Restaurant Peer Gynt

Ca. 230 personer (etter utbygging 800 personer)

Atrium/lobby

Både mingling og bespisning er mulig, kontakt oss for mer informasjon.

Bestill event/selskap

Tlf: 55 98 00 00 eller epost: conference.q.bergen@choice.no

Selskaper og events har blitt arrangert ved hotellet i alle skalaer, både i privat regi og større bedriftstilstelninger.

Private arrangement

Bryllup, dåp, konfirmasjon, årsdager, minnestund med mer har vi god og lang erfaring med. De ansatte er svært løsningsorienterte i forhold til ønsker for ramme rundt arrangementet. Nedenfor vises makskapasiteten for antall personer i våre eventlokaler.Vi legger gjerne til rette dersom det er noe man ønsker å ordne selv også.

Bedriftsarrangement

Hotellet har arrangert alt fra store events hvor hele hotellet er i bruk, til mindre og mer personlige samlinger. Tradisjonelle julebord og juletrefester må også nevnes. Les også gjerne mer under konferanse for informasjon om hva vårt unike atrikum kan brukes til.

Familiearrangement

Gjennom året arrangeres det ekstra familiekoldtbord ved hellidager som påske, pinse og jul. Ønsker man å feire en dag samtidig så lager vi en mer høytidelig ramme for deres selskap. I august starter vi opp igjen med familiekoldtbord, i ny renovert og utvidet restaurant, hver søndag fra kl. 13 - 16 med et stort utvalg av kalde og varme retter. I tillegg blir det aktiviteter for de minste. Mer informasjon om sesongtilbudene i restauranten oppdateres underveis på siden fasiliteter.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK