Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Selskaper og events har blitt arrangert ved hotellet i alle skalaer, både i privat regi og større bedriftstilstelninger.

Private arrangement

Bryllup, dåp, konfirmasjon, årsdager, minnestund med mer har vi god og lang erfaring med. De ansatte er svært løsningsorienterte i forhold til ønsker for ramme rundt arrangementet. Nedenfor vises makskapasiteten for antall personer i våre eventlokaler.Vi legger gjerne til rette dersom det er noe man ønsker å ordne selv også.

Bedriftsarrangement

Hotellet har arrangert alt fra store events hvor hele hotellet er i bruk, til mindre og mer personlige samlinger. Tradisjonelle julebord og juletrefester må også nevnes. Les også gjerne mer under konferanse for informasjon om hva vårt unike atrikum kan brukes til.

Familiearrangement

Den andre søndagen i hver måned er det familiekoldtbord fra kl. 13.00 til 17.00. Gjennom året arrangeres det ekstra familiekoldtbord ved hellidager som påske, pinse og jul. Mer informasjon om sesongtilbudene i restauranten oppdateres underveis på siden fasiliteter.

Eventkapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten for antall personer i våre eventlokaler.

Griegsalen 300 kvadratmeter (kan deles i to)

Runde bord: 200 personer
Mingling: 350 personer

Troldsalen 1000 kvadratmeter (kan deles i tre)

Runde bord: 700 personer
Mingling: 1200 personer

Restaurant & Brasserie X

Ca. 500 personer

Atrium/lobby

Både mingling, utstillinger, messer og bespisning er mulig på våre 1300 m2, kontakt oss for mer informasjon.

Bestill event/selskap

Tlf: 55 98 00 00 eller epost: conference.q.bergen@choice.no

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK