Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Med et totalrenovert hotell og splitter ny konferanseavdeling kan vi endelig kalle oss Vestlandets største konferansehotell!

Konferanselokaler

Vår nye konferanseavdeling er tuftet på prinsippet "ja takk, begge deler". Med det mener vi at om du vil ha stort møterom med utsikt, så får du akkurat det.

Mat og drikke

Uansett hvor viktig, spennende eller relevant møtet ditt er - mat må man ha, og på nye Quality Hotel Edvard Grieg er det ingenting som står i veien for gode møter og matopplevelser side om side.

Event

Selskaper og events har blitt arrangert ved hotellet i alle skalaer, både i privat regi og større bedriftstilstelninger.

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.