Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland. Skal du på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Med et totalrenovert hotell og splitter ny konferanseavdeling kan vi endelig kalle oss Vestlandets største konferansehotell!

Konferanselokaler

Vår nye konferanseavdeling er tuftet på prinsippet "ja takk, begge deler". Med det mener vi at om du vil ha stort møterom med utsikt, så får du akkurat det.

Mat og drikke

Uansett hvor viktig, spennende eller relevant møtet ditt er - mat må man ha, og på nye Quality Hotel Edvard Grieg er det ingenting som står i veien for gode møter og matopplevelser side om side.

Event

Selskaper og events har blitt arrangert ved hotellet i alle skalaer, både i privat regi og større bedriftstilstelninger.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK