Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen, finner du på Quality Hotel Edvard Grieg 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller tur med gutta - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

I det nyrenoverte hotellet Quality Hotel Edvard Grieg finner du nydelig mat i fantastiske lokaler i Brasserie X, og noe godt å drikke finner du i Bar X. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller middag - du er velkommen!

Brasserie X og Bar X (pause i sommer, oppstart igjen 10.8)

Restauranten har blitt renovert og utvidet med en ny a la carte avdeling, Brasserie X, Quality Hotels' nye restaurantkonsept.. Restauranten kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat. Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Måltider

Vi byr på en herlig frokostbuffet med mange gode og sunne alternativer. Lunsj er hovedsaklig på forespørsel for individuelt besøkende, men resepsjonen har alltid noen alternativer om du er litt sulten. I sommer serveres det middagsbuffet fra kl. 17:30 - 21:30 alle dager. Prisen er kr. 255,- for voksne, halv pris for barna. For 2 voksne og 2 barn betaler man kun 730,-.

Kontakt oss gjerne før ankomst dersom du har allergier, så ordner vi gluten- og laktosefrie alternativer for deg.

Kaffe/te er gratis hos oss og selvsagt tilgjengelig i lobbyområdet hele døgnet.

Familiekoldtbord

Fra 6. september tilbyr vi igjen en bugnende buffet fra kl. 13 til 16 hver søndag til 425,- for voksne, 325,- for pensjonister og 210,- for barn (4-12 år). Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å holde selskap på en søndag eller på andre dager, så sender vi deg vår selskapsmeny.

Trim og avslapping

Vårt store treningsenter er åpent med en fantastisk utsikt fra 7. etasje. Her finner du alt av utstyr til styrke og kondisjonstrening samt en TV lounge. Spør oss gjerne også om treningsmulighetene i nærheten av hotellet og for utforskning av de ulike turløypene i området.

Lekerom

Vårt velutstyrte lekerom finnes i 1. etasje i tillegg til et aktivitetsrom med mye gøy for både små og store barn. Vi har også kveldskino og aktivitetsledere hver dag i sommerperioden 19.6 - 16.8. Hotellet har mye til utlån også av diverse spill og barnesykler.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09:30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: fra 11.30
Søndag og helligdager: på forespørsel

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag og helligdager: 17.00 - 21.00

Bar

Stengt frem til nye Bar X åpner i mai 2015.
Betjenes i denne perioden fra restauranten.

Bestill bord online

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK