Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Edvard Grieg

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: fra 11.30
Søndag og helligdager: på forespørsel

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag og helligdager: 17.00 - 21.00

Anitra bar

Stenges fra 10.2 frem til ny er ferdig
Betjenes i denne perioden fra restauranten

Relaxavdeling

Alle dager fra 06.00-22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Restaurant Peer Gynt

Til lunsj serveres det hovedsaklig buffet når det er store konferanser/grupper ved hotellet. Hver kveld fra kl. 17.00 serveres det á lá carte. Menyen skiftes ut etter sesongene. Vi lar oss inspirere av det europeiske kjøkken og frister med spennende retter med mest mulig lokale råvarer. For mest mulig variasjon for våre gjester tilbys i tillegg til a la carte en "dagens hovedrett" alle ukedager.

Familiekoldtbord

Familiekoldtbordet på søndagene tar en pause fra februar frem til sommeren 2014 under utbyggingen av restauranten. I august kommer vi sterkt tilbake med en bugnende buffet samt aktiviteter for barna som lekerom, kino og ansiktsmaling. Ta gjerne kontakt dersom man ønsker selskap på en søndag og ellers, så sender vi vår selskapsmeny.

Trim og avslapping

Her kan man nyte boblebad, badstue, steambad og massasjedusjer. Utsikten over Bergensfjellene er helt spesiell og på en klar dag har du stjernehimmelen rett over deg fra boblebadet. Her er det også et et enkelt utvalg av trimapparater som tredemølle, step- og elipsemaskin samt vekter. I tillegg tilbyr vi spesialpris på SATS treningssenter, kun 10 minutters gange fra hotellet hvor man finner det meste av apparater og gruppetimer. Spør resepsjonen for mer informasjon og billett.

Lekerom

Et velfylt lekerom er plassert i lobbyen like ved restauranten. Her kan barna også kose seg med film og spille Nintendo Wee. Spør resepsjonen for utlån til rommet som spill, leker og bøker.

 

1.913.149.030 22