Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Se alle hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

Vårt vellikte og velbesøkte spa ble renovert i 2013, og er i dag et sted hvor fokuset er på hva som er godt og velgjørende for både kropp og sjel. Vi tilbyr behandlinger, treningsrom, basseng, badstue og utendørsjacuzzi. Du er varmt velkommen til å besøke oss både som hotellgjest, og for dagspa.

Kroppsbehandlinger

Vi har en rekke forskjellige kroppsbehandlinger som går på hele kroppen. Peeling, oppstrammende og utrensende, detoxkur, energikur eller antistress-kur; vi har dem alle, det er opp til deg å velge. Kjenn etter hva kroppen har behov for, om det er å roe ned eller å våkne opp.

Duo-behandlinger

Om du besøker Dalecarlia sammen med noen, anbefaler vi dere å ta en duo-behandling. Dette er en opplevelse i seg selv - dere er sammen i behandlingsområdet og terapeuten tar hånd om dere vekselvis. Nyt rolig tid sammen, og kom ut etterpå med ny giv.

Fot- og ansiktsbehandlinger

Føttene våre bærer oss livet gjennom, og fortjener å bli tatt vare på. Våre fotbehandlinger inneholder både peeling og massasje, eller en pedikyr for deg som foretrekker at også tærne ser pene ut til enhver tid. Vi har flere ansiktsbehandlinger, med både massasje og kurer som gir ansiktshuden din et løft.

Sesongens behandlinger

Vi tilpasser våre spabehandlinger etter sesonger, og deler inn i fire, i takt med årstidene. Les mer om sesongbehandlingene i vår spabrosjyre.

Alle er velkomne

Vi er både et spahotell og et familiehotell, og har valgt å dele inn dagen i to ulike tema. Det er familietid mellom 12.00 og 16.00, og deretter er det en aldresgrense på 13 år hvor spaet fylles med fred og ro. I skolens ferier er det andre familietider. 

Dagspa

Du er velkommen til vårt spa selv om du ikke bor på hotellet. I dagspa-prisen (995 SEK) inngår tilgang til basseng, tørrbadstu, relaxavdeling, lån av håndklær, badekåpe og tøfler, urtete og frukt, aktivitetsprogram, treningsmuligheter og dagens lunsj på hotellet, sparitual med produktkit fra Kerstin Florian, samt sjampo, balsam og dusjkrem i samme serie. En valgfri spabehandling på 20 minutter inngår også. Du kan oppgradere til vår deluxe-dagpakke med 50 minutter valgfri spabehandling for 1 295 SEK.

Åpningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag - søndag: 09.00 - 20.00

Barn under 12 år er velkomne:

Mandag - torsdag: 10.00 - 13.00
Fredag - søndag 09.00 - 12.00

Forlenget åpningstider i skoleferien frem til 14.00 for barn under 12 år.

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Entre for hotellgjester: Inngår
Entre (dagspa) for eksterne:
Fra 180/380 SEK.
Øvrige behandlinger: Se spabrosjyre

Kontakt og bestilling

For spørsmål angående spa og booking av behandling, ta kontakt på telefon +46 (0) 247 89386 eller e-post spa.dalecarlia@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.