Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Se alle hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

Vi inviterer til gode matopplevelser i Tällberg.

Events

Skal du arrangere et event? Vi planlegger sammen med deg! Vi er godt vant til å organisere og gjennomføre både små og store arrangementer. Vi innreder og dekorerer etter antall gjester og ønsket tema. Vi kan uten problemer ha 250 - 400 personer til bords, eller om du ønsker et middagsselskap til ti, er dere like velkommen.

Bryllup

Med vår beliggenhet ved innsjøen Siljan skal det lite til for at stemningen blir både magisk og romantisk i et bryllup. Kirkene Leksand og Rättvik ligger rett i nærheten, eller hva med en seremoni under et epetre eller på stranden? Vi kan sørge for både hest og kjerre eller veteranbil, og i Dalecarlia Spa vil bruden sminkes og gjøres klar til fest. Også i restauranten er utsikten over Siljan tilstedeværende, vi dekker bordene etter ønske og i samarbeid med dere. Ta kontakt med oss for konsultasjon og planlegging.

Høstbrunsj

Under høstsesongen kan dere komme til Tällberg og nyte vår gode brunsj på utvalgte søndager. Her er varme og kalde retter samt et herlig dessertbord, og alt kan nytes til utsikten over Siljan. Ta kontakt med hotellet for å booke bord.

Mat- og vinsmaking

Vi utfordrer smaksløkene skikkelig på lørdager. Vi har prøvesmakinger på vin, ost, amerikanske ølsorter og på den svenske whiskeyen Mackmyra. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.

Åpningstider 

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

À la carte

Mandag - søndag: 18.00 - 21.30

Dagens husmannskost

Mandag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Mandag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 14.00 - 01.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

For spørsmål angående restaurant og bar, ta kontakt på telefon +46 (0) 247 89372 eller e-post restaurant.dalecarlia@choice.se

Bryllupskoordinator

Petra Schwarzenberger
telefon: + 46 (0) 247 891 48
e-post: petra.schwarzenberger@choice.se 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.470.234.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.