Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Se alle hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

Quality Hotel Dalecarlia har noe for alle aldre. Tilbring en deilig dag på Dalecarlia Spa eller et fartsfylt eventyr i skog og mark. Hos oss og i nærområdet vårt finnes alle valgmuligheter for hele familien. 

Aktiviteter for familien

For den turglade familien er Siljanområdet et perfekt reisemål. Her kan dere gå på korte eller lengre turer, bade, leke, spille og klatre i trærne, gå tur til toppene i området eller slappe av på hotellområdet. Våre resepsjonister tipser dere gjerne om aktiviteter i nærområdet.

Håndverk og oppdagelsesferder

Besøk butikker, gallerier og håndverksstuer i nærområdet. Opplev kunst og håndarbeid eller bak "tjockbullar" i bakestuen. Gå en spasertur langs Siljans strand eller vandre langs de rolige landsbygatene forbi tømmerhyttene.

Familie på spa

Hos oss er hele familien velkommen på spa. I alle skolens ferier har vi forlengede tider for barn i basseng og spaområdet. Resten av året er familier med barn under 12 år velkommen mandag - torsdag 10.00 - 13.00 og fredag - søndag 09.00 - 12.00.

Spa for større grupper

Vårt spakonsept for grupper passer godt for både familie, venner og utdrikkingslag. Dere får en herlig stund med bad og badstueaktivitet, veiledet av vår spavertinne og med et spa-kit med deilige produkter for hud og kropp. 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har spørsmål eller henvendelser.

E-post: qr.dalecarlia@choice.se
Telefon: +46 247 891 00

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.