Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Se alle hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

I vårt nyrenoverte spa finner du alt du trenger for velvære og avkobling: Uforglemmelige behandlinger, et velutstyrt treningsrom, treningstimer, samt avstressende badstuer og basseng. Alltid med Siljanutsikten som selskap.

Spa og relax

Vår behandlingsliste har fått nye behandlinger med fokus på mindfullness og mye mer. Les om sesongens behandlinger allerede nå, og ikke glem å bestille behandling i god tid før ditt opphold hos oss. Vi er et familiehotell med fokus på fred og ro. Derfor har vi barnetider mandag - fredag 10.00-13.00, samt lørdag - søndag 09.00 - 12.00. Utover det gjelder 12-års aldersgrense.

Spa fra 1995

1995 ble vår spaavdeling innviet som en av de første i Sverige. I dag er Quality Hotel Dalecarlias spa både verdsatt og velbesøkt. Her tilbys blant annet profesjonelle behandlinger, gym, basseng, boblebad, felles badstu med utsikt mot innsjøen Siljan samt en utendørs varm kilde. Spaavdelingen er vakkert designet med detaljer i tre og panoramavinduer som gid god og unik utsikt over Siljan. Vi har bar med enkle småretter og snacks, samt en butikk med eksklusive spaprodukter.

Kerstin Florian

Vi jobber med Kerstin Florians produkter samt med bareMinerals, ettersom at disse produktene er av god kvalitet og gir ønsket effekt. Kerstin Florian har vi valgt da de er fantastiske leverandører, samt at de har en hudpleieserie med en helhetlig tilnærming. De jobber ut ifra velværets fire hjørnesteiner; godt kosthold, regelmessig mosjon, et fredfullt sinn og omsorg for ansikt og kropp, samt at helse kommer innenfra. Naturlige produkter som gir synlige resultater er den grunnleggende filosofien bak Kerstin Florians vellykkede spakonsept. Hos oss finnes shampo, balsam, dusjsåpe og bodylotion tilgjengelig i spaavdelingens garderober og dusjer.

Bestill i god tid

Det er mange som ønsker å unne seg en behandling hos oss. Tenk derfor på å bestille dine behandlinger i god tid, slik at du får det oppholdet du ønsker.

Velkommen til oss!

Åpningstider

Spa

Mandag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag - søndag: 09.00 - 20.00

Barn under 12 år er velkomne:

Mandag - torsdag: 10.00 - 13.00
Fredag - søndag: 09.00 - 12.00

Forlenget åpningstider i skoleferien frem til 14.00 for barn under 12 år.

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Entre for hotellgjester: Inngår
Entre (dagspa) for eksterne:
Fra 180/380 SEK.
Øvrige behandlinger: Se spabrosjyre

Kontakt og bestilling

For spørsmål angående spa og booking av behandling, ta kontakt på telefon
+46 247 893 86 eller e-post spa.dalecarlia@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.