Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Se alle hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

På Quality Hotel Dalecarlia er det kjøkkenet som er hotellets hjerte.

Restaurant

Vi ønsker hele tiden å utvikle oss og vår meny, med nye og spennende smaker. Tradisjonelle og kontinentale smaker går hånd i hånd hos oss, og vi benytter oss i stor grad av lokale produkter. Menyen tilpasses etter sesongens råvarer, for at det alltid skal smake best mulig for våre gjester.

Bar Leffler

Vi serverer både mat og drikke i vår bar. Barmenyen er gode og enkle småretter for deg som bare er litt sulten, eller som vil ha noe godt på tallerkenen til det gode i glasset. På drikkemenyen finer du både friske drinker, gode viner og smakfullt øl. Vår vinliste endrer seg stadig vekk for å holde høy kvalitet, og inneholde både nyheter såvel som eldre favoritter. I vårt ølsortiment finner du et godt utvalg, der det vil være mulig å prøve ut noe nytt. Når det kommer til vårt whiskysortiment spenner tilbudet seg helt fra Japan til Canada. Vi gir deg gjerne en anbefaling.

Åpningstider 

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

À la carte

Mandag - søndag: 18.00 - 21.30

Dagens husmannskost

Mandag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Mandag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 14.00 - 01.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Vi anbefaler å forhåndsbestille bord i vår restaurant. Vennligst kontakt oss på telefon +46 247891 00 eller via qr.dalecarlia@choice.se.

2.460.224.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.