Velkommen til Nordic Choice Hotels!

For å gi dere den best mulige versjon av choice.no kommer siden til å være utilgjengelig en liten stund på grunn av oppdateringsarbeid. Pass på at du gjør din booking før kl. 23.00. Siden er tilbake senest 07.00, bedre enn noensinne. 

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

Her på Quality Hotel Bodensia har vi moderne konferanselokaler der det finnes plass til både store og små grupper. Vi har kapasitet til opp til 400 personer.

Effektiv konferanse i Boden

En konferanse trenger ikke ta lenger tid enn en vanlig arbeidsdag, men man kan få veldig mye mer ut av den. Pass gjerne på å bestille en overnatting, slik at du kan bruke litt mer tid på å lære å kjenne dine kollegaer bedre. Dere kan jo alltids tilbringe tid i vår relaxavdeling med panoramautsikt over Boden.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling
på +46 921177 10 eller via q.bodensia@choice.se.

2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK