Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

Under en lang konferansedag trenger man påfyll av energi. En Quality Break, rett og slett. For å ikke snakke om en god lunsj og middag.

Quality Break 

Vi vet at en konferanse kan være krevende, og har tatt hensyn til det med våre Quality Breaks. Det innebærer fri tilgang til kaffe, te, frukt, popcorn og soft-ice hele dagen for alle konferansegjester. En perfekt mulighet for å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Middag

I hotellets restaurant kan du nyte god mat og drikke som, kombinert med den flotte utsikten, gjør et opphold i Boden til en uforglemmelig opplevelse. Kontakt oss for menyer og prisforslag.

Grupper og større selskap

For at vi skal kunne levere mat av høyeste kvalitet, ber vi om at om man er over åtte personer, forhåndsbestiller maten.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling 
på +46 921-177 10 eller via q.bodensia@choice.se.

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK