Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Bodensia Boden ,  Sverige

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel™ Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Her på Quality Hotel Bodensia har man moderne konferanselokaler der det finnes plass til både store og små grupper. Vi har kapasitet til opp til 400 personer.

Konferanselokaler

Konferanse, kurs, semnar, kickoff eller teambuilding. Det finner mange anledninger til å møtes utenfor arbeidsplassen.

Mat og drikke

Under en lang konferansedag trenger man påfyll av energi. Et Quality Break rett og slett. For å ikke snakke om en god lunsj og middag.

Event

Utdrikkingslag, kick-off, fest eller annen type arrangement i Boden? Da er dere velkomne til Quality Hotel Bodensia. Hos oss finnes mange muligheter og vi hjelper deg med å få akkurat det eventet du ønsker deg.

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.