Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel™ Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

Utdrikkingslag, kick-off, fest eller annen type arrangement i Boden? Da er dere velkommen til Quality Hotel Bodensia. Hos oss finnes muligheter, og vi hjelper deg med å få akkurat det eventet du ønsker deg.

Restaurant

I hotellets restaurant kan dere nyte god mat og drikke og nyte den berømte utsikten. Kontakt oss gjerne for kontaktforslag.

Relax

Hotellets relaxavdeling består av hele to etasjer høyst oppe i hotellet og ønsker velkommen både til hotellets gjester og andre selskap. Relaxavdelingene har fem badstuer, samtlige med fantastisk utsikt over Boden. Hvorfor ikke booke en hel etasjer for opptil 25 personer? 

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling 
på +46 921177 10 eller via q.bodensia@choice.se.

2.430.126.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.