Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

Hjertlig velkommen til å sjekke inn på Quality Hotel Bodensia, et business- og konferansehotell i hjertet av Boden. Dette er et moderne og innbydende byhotell tilpasset reisende som setter pris på kvalitet.

Bodens tilbud rett rundt hjørnet

Her finner du shoppingsenter, kultursteder og treningsløyper bare rundt hjørnet. Og med hotellets 11 etasjer har man alltid storslått utsikt, varm atmosfære og førsteklasses service. Quality Hotel Bodensia ligger vegg i vegg med Enter Galleria som er Bodens største kjøpesenter. Her finnes rundt 15 butikker, alt fra mindre spesialbutikker til større kjeder. Du trenger med andre ord ikke å forlate bygget, alt du trenger finnes her.

Rom for store tanker

Konferanse, kurs, seminar, kick-off eller teambuilding. Det finnes mange anledninger til å møtes utenfor arbeidsplassen. På Quality Hotel Bodensia har vi fem velutstyrte konferanserom i forskjellige størrelser med plass til kreative utskeielser og store tanker. 

Weekend i Boden

Velger man å besøke Boden med venninnene eller familien istedet, finnes det en mengde morsomme og hyggelige aktiviteter bare et steinkast fra hotellet; shoppingsenter, forsvarsmuseeum og badeland for å nevne noen.

Relax på toppen av hotellet

Etter en lang og hendelsesrik dag kan du avslutte i relax-avdelingen oppe i 10 og 11 etasje. Etasjene rommer fem badstuer, samtlige med vidunderlig utsikt over Boden og omegn. Her kan dere koble av på tomannshånd, snakke ut etter konferansen eller stresse ned med hele familien samlet.

Kontakt

  • Kungsgatan 47 961 35 Boden , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Boden sentralstasjon.

Buss

Bussholdeplass: Medborgarplatsen, eventuelt Kvarnängen.

Taxi

Vi anbefaler Boden Taxi, +46 0921-177 10
eller Minicab, +46 0921-640 00.

Om Quality Hotel Bodensia

Antall hotellrom

100 stk - 216 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

5 stk - Plass til 400 deltagere

Avstand flyplass

Luleå Airport: 42 km

Avtand lokaltrafikk

Bodens sentralstasjon: 1 km
Bussholdeplassene Medborgarplatsen og Kvarnängen: 5 min gange

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK