Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Augustin

Konferanselokaler

Kapasitet

Nedenfor ser du kapasiteten til våre konferanselokaler.

Gullfaks

140 personer

Vallhall

120 personer

Midtgaard

50 personer

Frigg

40 personer

Odin

30 personer

Midtgaard A og Åsgaard

20 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og  forespørsel.

Tone Anthonsen

e-post: tone.anthonsen@choice.no 
Tlf: 73 54 71 06

Quality Hotel Augustin har 14 konferanselokaler, og totalt plass til 400 gjester. Når du kontakter oss, finner vi rommet som passer best til ditt arrangement.

Mindre møter eller større konferanser?

Vi har ikke de største salene i Trondheim, og det er heller ikke meningen. Hos oss skal du finne det du trenger til ditt, og i tillegg få en følelse av personlig og tilstedeværende service. Vi ønsker at du skal oppleve oss som et det hyggelige konferansehoteller midt i hjertet av byen, som vi er. Beliggenheten ved Torget sikrer at dine gjester lett kan nå oss via offentlig kommunikasjon, eller egen bil. For langveisfarende, stopper flybussen stopper like utenfor døren.

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektor, lyd & mikrofonsystem, standard møteromstilbehør som penn, papir, flipover og tavle. Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerene på konferanse hos oss gratis trådløs internettilgang.

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK