Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Skreddersydde events

Det er ikke bare konferanser Quality Hotel Augustin er gode på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til diverse arrangement som messer, konfirmasjoner, jubileum, bryllup og andre familiære sammenkomster. Akkurat på samme måte som vi er gode på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi kan skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Eventkapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre eventlokaler.

Vallhall

120 personer

Gullfaks

140 personer

Midtgaard

50 personer 

Frigg

40 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.

Tone Anthonsen

e-post: tone.anthonsen@choice.no 
Tlf: 73 54 71 06

2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK