Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

66% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 278 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Greitt alternativ midt i byen

21. juni 2016, Sand, Roy H

Det beste med hotellet er at det ligg midt i byen. Elles er det ikkje så mye som skil seg ut, verken med romma eller frokosten. Men det er hyggeleg betjening både i skranken og i romservisen, og alt d…

Det beste med hotellet er at det ligg midt i byen. Elles er det ikkje så mye som skil seg ut, verken med romma eller frokosten. Men det er hyggeleg betjening både i skranken og i romservisen, og alt du vil sjå er i gangavstand.
Les hele anmeldelsen
3

God service, perfekt beliggenhet, noe slitte lokaler

20. juni 2016, New York by, New York, tinesolh

Vi ble møtt av svært imøtekommende personale i resepsjonen, som var hjelpsomme og blide.. Veien til rommet var trist, med mørk trapp med vegg-til-vegg-teppe og slitt maling på veggene. Inngangspartiet…

Vi ble møtt av svært imøtekommende personale i resepsjonen, som var hjelpsomme og blide.. Veien til rommet var trist, med mørk trapp med vegg-til-vegg-teppe og slitt maling på veggene. Inngangspartiet til rommet var også slitt, med avskallet maling på den ellers sorte dørkarmen. Suiten var stor og flott, men lampeskjermer hang på halv tolv og minibaren i stuen var av en eller annen grunn helt tom og skrudd av. Ellers var rommet flott og sengen veldig god. Frokosten var ganske kjedelig, all varmmaten var kald da vi kom en time før frokosten stengte. Nok en gang svært hyggelig og god service da vi sjekket ut. Svært god beliggenhet!
Les hele anmeldelsen
1

Forferdelig

17. juni 2016, Leknes, Norge, Britt W

Det er skittent, rotete, spindelvev under taket, skittne håndduker, vel oppredde senger med skittent sengetøy.. Ønsker aldri å komme tilbake hit. Det var heller ingen forståelse for personalet at det…

Det er skittent, rotete, spindelvev under taket, skittne håndduker, vel oppredde senger med skittent sengetøy.. Ønsker aldri å komme tilbake hit. Det var heller ingen forståelse for personalet at det var skittent der. De skulle bare bytte håndduker. spindelvev og råte i vinduene.
Les hele anmeldelsen
5

God service

14. juni 2016, Molde, 704kjetilb

Hyggelig opphold, fine og rene rom. Frokosten var veldig bra, betjeningen var veldig hyggelig. Kort vei til sentrum, hotelet har en veldig bra beliggenhet lite støy fra andre. Kommer til å anbefale d…

Hyggelig opphold, fine og rene rom. Frokosten var veldig bra, betjeningen var veldig hyggelig. Kort vei til sentrum, hotelet har en veldig bra beliggenhet lite støy fra andre. Kommer til å anbefale dette hotelet til alle av mine venner som spør.
Les hele anmeldelsen
3

Hotell I sentrum

30. mai 2016, Stavanger, jorunnd570

Rommet hadde gode senger. Gardinene han og slang. Minibaren var tom og blir ikke fylt. Trange kronglete, nedslitte korrigorer. Hyggelig resepsjon med flere sittegrupper og imøtekommende personale. Hot…

Rommet hadde gode senger. Gardinene han og slang. Minibaren var tom og blir ikke fylt. Trange kronglete, nedslitte korrigorer. Hyggelig resepsjon med flere sittegrupper og imøtekommende personale. Hotellet ligger sentralt og har gåavstand til severdigheter og butikker.
Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK