Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

66% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 265 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Fint, men slitt

18. mai 2016, Oslo, Norge, Cieon

En hyggelig hotell midt i hjertet av Trondheim. Herfra når du absolutt alt i sentrum til fots. Hyggelig betjening og selv om det var midt i streiken, hadde vi et fint opphold og klarte oss fint selv.…

En hyggelig hotell midt i hjertet av Trondheim. Herfra når du absolutt alt i sentrum til fots. Hyggelig betjening og selv om det var midt i streiken, hadde vi et fint opphold og klarte oss fint selv. Skikkelig god frokost. Rommet vi fikk var slitt, men OK. Senga var mer en reiseseng enn en seng av god standard. Helt OK hotell med prima plassering.
Les hele anmeldelsen
4

God service og god plassering

25. april 2016, Tønsberg, Norge, 716kristina

Fint hotell og god frokost. Ypperlig service. Rommene var litt slitt og kunne trenge litt oppussisng. Badet var topp og nytt. Ligger midt i sentrum og et flott utgangspunkt for en weekend i Trondheim…

Fint hotell og god frokost. Ypperlig service. Rommene var litt slitt og kunne trenge litt oppussisng. Badet var topp og nytt. Ligger midt i sentrum og et flott utgangspunkt for en weekend i Trondheim.
Les hele anmeldelsen
5

Mr.

22. april 2016, Oslo, Norge, lic940

Sentral lokasjon. Høflig folk. Greit frokost. Hyggelig bar miljø. Resepsjonist er serviceinnstilt! I forholder til standard er jeg veldig fornøyde med det jeg betalt for. Jeg vil anbefale dette hot…

Sentral lokasjon. Høflig folk. Greit frokost. Hyggelig bar miljø. Resepsjonist er serviceinnstilt! I forholder til standard er jeg veldig fornøyde med det jeg betalt for. Jeg vil anbefale dette hotell for foretnings opphold i Trondheim, midt i sentrum er beste jeg kan si!
Les hele anmeldelsen
2

Slitent hotell i Trondheim

21. april 2016, , Byfjorden

Dette hotellet er preget av tidens tann og bør på ingen måte være førstevalg i Trondheim. På den positive siden ligger hotellet sentralt, likevel ved en traffikkert vei. Jeg bodde inn mot gårdsplassen…

Dette hotellet er preget av tidens tann og bør på ingen måte være førstevalg i Trondheim. På den positive siden ligger hotellet sentralt, likevel ved en traffikkert vei. Jeg bodde inn mot gårdsplassen. Mye viftestøy fra A/C. Dårlige dyner. Dårlige senger.
Les hele anmeldelsen
4

Byweekend

17. april 2016, , ThmssB

Rask Og enkel booking gjennom Choise hotels Nordic fordels klubb. Rent og pent hotell med hyggelig . God frokost og meget sentral beliggenhet. Rommet var stort og fint innredet med sittegruppe og sove…

Rask Og enkel booking gjennom Choise hotels Nordic fordels klubb. Rent og pent hotell med hyggelig . God frokost og meget sentral beliggenhet. Rommet var stort og fint innredet med sittegruppe og sovealkove. Badet rent og pent!!! Vi kommer gjerne tilbake snart!
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK