Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

66% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 239 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Dårlig hotell

9. februar 2016, Oslo, Norge, Kai-Samuel L

Hotellet ligger godt til i sentrum av Trondheim. Kundeservicen er det dårligste jeg har opplevd på noen av mine opphold på Nordic Choice Hotels i Norge. Noe bråkete pga bilvei på utsiden, og hovedbuss…

Hotellet ligger godt til i sentrum av Trondheim. Kundeservicen er det dårligste jeg har opplevd på noen av mine opphold på Nordic Choice Hotels i Norge. Noe bråkete pga bilvei på utsiden, og hovedbusstoppet for Trondheim lå rett på utsiden av mitt rom.
Les hele anmeldelsen
4

Et bra hotell.

9. februar 2016, Stadsbygd, playdoo2016

Fine rom. God service i restauranten, der de ansatte var smilende og tilstede. (Maten ikke toppklasse, men gode smaker.) Et helt ok opphold, hvor lite trakk i særlig positiv eller negativ retning. :)…

Fine rom. God service i restauranten, der de ansatte var smilende og tilstede. (Maten ikke toppklasse, men gode smaker.) Et helt ok opphold, hvor lite trakk i særlig positiv eller negativ retning. :) :)
Les hele anmeldelsen
5

I hjerte av Trondheim

3. februar 2016, Jessheim, Norge, Cato Ivan N

Med sin beliggenhet er hotell Augustin ett perfekt hotell for å oppleve sentrum av Trondheim. Kort vei til mange severdigheter. En varm velkomst fra personalet i resepsjonen ble starten på ett hyggeli…

Med sin beliggenhet er hotell Augustin ett perfekt hotell for å oppleve sentrum av Trondheim. Kort vei til mange severdigheter. En varm velkomst fra personalet i resepsjonen ble starten på ett hyggelig opphold. Rommet var velholdt med god seng og ett innbydende bad. Rent og pent Frokosten var av høy standard med godt utvalg av hva som trengs for å komme igang med en ny dag.
Les hele anmeldelsen
5

Et strålende hotell med flotte ansatte med godt humør

2. februar 2016, Sandnes, Norge, 175christera

Opplevde mitt opphold som et av de bedre jeg har hatt. Ble møtt av en resepsjonist med et stort smil om munnen og det fortsatte til jeg reiste hjem. Sentral beliggenhet gjør dette til et naturlig valg…

Opplevde mitt opphold som et av de bedre jeg har hatt. Ble møtt av en resepsjonist med et stort smil om munnen og det fortsatte til jeg reiste hjem. Sentral beliggenhet gjør dette til et naturlig valg neste gang jeg skal til Trondheim, enten i jobb eller privat!
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra.

1. februar 2016, Horten, Norge, Grosberg

Fine rene rom. Veldig hyggelig personale. Frokostbuffeten litt overbefolket, men bra. Fine og greie fellesarealer. Greit å kunne sette seg ned med en film eller bare med venner. Personalet var svært h…

Fine rene rom. Veldig hyggelig personale. Frokostbuffeten litt overbefolket, men bra. Fine og greie fellesarealer. Greit å kunne sette seg ned med en film eller bare med venner. Personalet var svært hjelpsomme på alle måter.
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK