Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

Med kun 100 skritt til Trondheim Torg, har Quality Hotel Augustin fantastisk beliggenhet i Trondheim.

Hotell med historie

Hotellet har en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til 1915, da det åpnet dørene under navnet ”Grand Hotel”. I dag er Augustin et moderne sentrumshotell med 136 bekvemme rom. Unikt for Quality Hotel Augustin er at ingen rom er like. Her er alle rom innredet ulikt, med unike uttrykk, innredning og møblement. Har du et spesielt ønske? Vi tar det gjerne imot!

Nidarossuiten

Planlegger du noe helt spesielt? Vår Nidarossuite på 120 kvadratmeter er innredet i en tidløs og elegant stil, og er det perfekte utgangspunktet for din store anledning. Her finner du du stor stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, lydanlegg, stort soverom med egen sittegruppe, to bad med boblebad og massasjedusj, badekåper, tøfler og luksusprodukter. Fra soverommet har du utsikt over Trondheims bymiljø. Ta kontakt med oss for å booke Nidarossuiten.

Konferanse

Hotellet har også en konferanseavdeling med 15 større og mindre møterom. Beliggenheten midt i byen, gjør det enkelt for konferansedeltakere fra Trondheim å komme seg til og fra, og tilreisende vil nyte godt av å ha alt byen har å by på like utenfor døren.  Transport til og fra flyplassen er enkelt ettersom flybussen stopper 20 meter fra hotellet både til og fra. Velkommen til et hyggelig og nyttig opphold hos oss.

Restauranter, kultur og shopping

Med Trøndelag Teater og Byscenen som nærmeste naboer er veien ikke lang til spennede kulturopplevelser. Vår beliggenhet på torget gir deg også umiddelbar adgang til restauranter, shoppingmuligheter og alt byen har å by på.

Kontakt

  • Kongensgate 26 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Holdeplass Torget

Fra Trondheim Lufthavn

Flybuss stopper 20 meter fra hotellet

Taxi

Taxiene kjører og henter deg «på døra».
Trønder Taxi 07373, Norges Taxi 08000

Om Quality Hotel Augustin

Antall hotellrom

136 rom - 265 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - kapasitet fra 2 - 140 personer

Avstand Trondheim Lufthavn

32 km, ca. 27 minutter kjøretid med bil

Avstand Sentralstasjon

1 km, ca. 4 minutter kjøretid med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 30 m, holdeplass Torget

Om Quality Hotels

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK