Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin™ har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

Hos oss kan du boltre deg på 15 store og små møterom. Du velger oppsettet som passer best for hensikten med ditt møte, og vi finner et passende rom for deg.

QMA

En "Quality Meeting Advisor" er til stede for å ta vare på deg og dine gjester fra bestilling til gjennomført møte. Din personlige rådgiver hva gjelder måltider, rombestillinger, oppsett, teknisk utstyr, aktiviteter og hva som ellers måtte dukke opp av behov og ønsker. Du kan benytte deg av vår lange erfaring når du planlegger.

Aktiviteter

Gjennom en av våre kreative aktivitetspartnere, kan vi organisere store og små avbrekk i møtedagen. Det kan være så enkelt som en liten aktivitet i en pause eller etter lunsj, til uteaktiviteter som historisk byvandring, seilturer, fjellklatring eller middag i det fri. Med base midt i Trondheim sentrum, er det kun fantasien som setter grensene.

Uten mat og drikke, duger helten ikke 

En viktig del av innholdet i et møte eller en konferanse, er møtene mellom menneskene. Man utveksler erfaringer, og tilegner seg kunnskap om fag samtidig som man blir bedre kjent med hverandre. Det er ofte over et måltid, de beste møtene utspiller seg. Hos oss skal du oppleve god mat basert på sesongens og regionens råvarer. Heldigvis er Trøndelag en region som bugner av råvarer fra hav og land, så vi har mye å tilby deg. Vi vektlegger også at maten vi serverer skal være bærekraftig, og at en andel av råvarene skal være økologiske. På Quality Hotel Augustin, serverer vi kun FairTrade merket kaffe.

Bestille konferanse i Trondheim

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon i forbindelse med ditt arrangement.

Tone Anthonsen

E-post: tone.anthonsen@choice.no 
Tlf: +47 73 54 71 06

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.