Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Augustin

Fasiliteter

Åpningstider

Frokostbuffet

Mandag - lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Kun ved forhåndsbooking

Middag

Kun ved forhåndsbooking

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller bookinghenvendelse på telefon
73 54 71 06
eller e-post .

Quality Hotel Augustin har egen sjarmerende restaurant hvor du serveres middag, lunsj og stor frokostbuffet med økologiske alternativer til alle våre gjester.

Frokost

Vi serverer sunne og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer. Som alle vet, er frokosten dagens viktigste måltid, så her er det bare å hente energi til dagens aktiviteter.

Restaurant 

I restauranten serverer vi frokost og alle konferansemåltider. Restauranten kan også reserveres for middag, selskaper eller fest på kveld og ettermiddag. Vårt samarbeid med restauranter like ved hotellet gir deg gode rabatter på deres menyer. Ta kontakt med oss for informasjon om hvordan du får tilgang til rabattene.

Bar & Lounge

Hotellet har egen bar og lounge i første etasje. En perfekt møteplass, eller kanskje en krok til å slå seg ned med en god bok og noe godt i glasset.

2.200.163.775 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK