Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Alexandra Molde ,  Norge

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel™ Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Quality Hotel Alexandre tilbyr alt av tekniske løsinger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Mange alternativ

Hotellet har 14 ulike møterom med plass til 2 - 400 personer. Alle våre møterom har standard teknisk utstyr som prosjektor, lerret, flipover og fri tilgang til internett. Vår imøtekommende stab har som motto å løse eventuelle utfordringer før de oppstår, slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Stort eller smått

Uansett om du skal ha et lite møterom for intervju, en stor konferanse over flere dager, en utstilling eller en motevisning så bruker vi vår erfaring til å finne den beste løsningen for deg.

I tillegg er vi behjelpelige med å skreddersy opplevelses- og aktivitetspakker til ditt arrangement.

De gode pausene

Vi vet at en konferanse kan være krevende, og har derfor egen Quality Break. I tillegg til kaffe, frisk frukt og pausemat, har vi også popcorn- og softismaskin. Populære tilbud som smaker godt og får smilene til å sitte litt løsere.

Møterådgiver

Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor (møterådgiver) for å kunne skreddersy deres konferanse.

Bestille konferanse

Ta kontakt med vår bookingavdeling for nærmere informasjon og bestilling på telefon +47 71 20 37 50 eller q.alexandra@choice.no

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.