Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager

Det er ikke bare konferanser vi er unike på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til arrangement som messer, brylluper, julebord o.l.

Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske. Kanskje et bryllupsshow med catwalk , - eller en bankettmiddag med underholdning fra scenen ? Mulighetene er mange, - bare si hva som er ditt behov.

Eventkapasitet

Bankettsalen

Runde bord m/scene - 250 personer

Runde bord u/scene - 300 personer 

Runde bord m/scene & buffetområde - 230 personer

Hjertøysalene

Runde bord m/scene - 220 personer

Runde bord u/scene - 250 personer

Bestille event

Ta kontakt med vår bookingavdeling for nærmere informasjon og bestilling på telefon +47 71 20 37 50 ellerq.alexandra@choice.no

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK