Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vi på Quality Hotel Alexandra er stolte over vår herlige frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter.

Frokost serveres

Mandag - fredag 06.30-10.00 
Lørdag 07.00-10.30
Søndag 08.00-11-00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold

Treningsstudio

Quality Hotel Alexandra har avtale med treningsstudioet ProGym, 5 minutters gange fra hotellet. Adgangskort lånes fritt i resepsjonen. Gode turløyper rett i nærheten av hotellet. Løypekart fås i resepsjonen. Kort vei til Moldemarka med flotte fjellturer. Våren 2016 åpner Treningssenteret en egen avdeling på hotellet.

Parkering

Quality Hotel Alexandra har innendørs parkering, NOK 155,- per døgn og NOK 125,- for dagparkering. Det finnes også parkeringsplasser ved siden av hotellet.

Renseri

Behov for klesvask ? Quality Hotel Alexandra samarbeider med lokalt renseri, og om du leverer ditt tøy til resepsjonen innen kl. 09, får du det levert tilbake til ditt rom samme dag.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Alexandra er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Gratis Wi-fi

Quality Hotel Alexandra har gratis trådløst Internett. Dagens internettkode fås i resepsjonen. Ved å logge deg på med ditt Nordic Choice Club kort, får du tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder.

Andre tjenester

  • Joggerute
  • Utendørs parkering
  • Innendørs parkering
  • TV
  • Konferansesenter
  • Popkornmaskin
  • Soft-icemaskin
  • Restaurant
  • Møterom
  • Bar
2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK