Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Quality Conference

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

Selv om bygget er verneverdig og bringer tankene tilbake til 60- og 70-tallet, har vi innredet vår konferanseavdeling på en måte som gjør det mektige bygget meget anvendelig

En fleksibel konferansearena

Vi har plenumssaler, scener, fellesområder over to plan og rom tilpasset enhver anledning, arrangement og størrelse. Hotellets konferanseavdeling har 17 toppmoderne konferanserom med en total kapasitet på inntil 980 deltagere, hvor vår største sal har plass til 460 personer. Rommene er selvfølgelig utstyrt med det du trenger av teknisk utstyr.

Det naturlige førstevalget

Enten du skal arrangere konferanse, seminar, kick-off, utstilling, bryllup eller julebord er vi med vår kunnskap, fleksibilitet og servicenivå det naturlige førstevalget. Vi sørger for at alle uforutsette problemstillinger eller behov blir løst umiddelbart. Plukk opp telefonrøret i møterommet og vi er der for deg på et øyeblikk.

 

2.200.163.775 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK