Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

Selv om bygget er verneverdig og bringer tankene tilbake til 60- og 70-tallet, har vi innredet vår konferanseavdeling på en måte som gjør det mektige bygget meget anvendelig

En fleksibel konferansearena

Vi har plenumssaler, scener, fellesområder over to plan og rom tilpasset enhver anledning, arrangement og størrelse. Hotellets konferanseavdeling har 17 toppmoderne konferanserom med en total kapasitet på inntil 980 deltagere, hvor vår største sal har plass til 460 personer. Rommene er selvfølgelig utstyrt med det du trenger av teknisk utstyr.

Det naturlige førstevalget

Enten du skal arrangere konferanse, seminar, kick-off, utstilling, bryllup eller julebord er vi med vår kunnskap, fleksibilitet og servicenivå det naturlige førstevalget. Vi sørger for at alle uforutsette problemstillinger eller behov blir løst umiddelbart. Plukk opp telefonrøret i møterommet og vi er der for deg på et øyeblikk.

 

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK