Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

Pauser og måltider på kurs og konferanse.

Quality Breaks

Quality Breaks er hotellets pausekonsept som innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, kake, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Lunsjbuffet

Vår kjøkkensjef har bred internasjonal erfaring og bruker kun det beste av sesongens norske råvarer. Når dere inntar vår bugnende lunsjbuffet vil dere få en smaksopplevelse med innslag fra Middelhavet.

Konferansemiddag

Quality Hotel 33 tilbyr alltid en treretters konferansemeny basert på sesongens råvarer. Hvis det er ønskelig kan denne også oppgraderes til en av våre selskapsmenyer.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK