Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

Hotellets konferanseavdeling har 17 toppmoderne konferanserom med en total kapasitet på inntil 980 deltagere.

Stort eller lite? Vi fikser det

I tillegg til dette har vi en rekke mindre rom og saler, som gjør at vi er kapable til å dekke de fleste konferanser, om det skal være en kick-off med flere hundre gjester, eller et mindre møte. Kontakt vår konferanseavdeling, så vil vi tilpasse våre lokaler til din etterspørsel 

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektor, lyd & mikrofonsystem, standard møteromstilbehør som penn/papir etc. Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerne på konferanse hos oss gratis internett tilgang.

Inndeling

Møterommene kan deles inn i mindre/større enheter slik at de lett kan tilpasses den enkelte gruppes behov.  
Konferanseavdelingen har også flere mindre grupperom. Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten i våre konferanselokaler.

 K 1+2+3

460 personer 

K 4, 5, 6 og 7

55 personer

K 8

110 personer

K 9

33 personer

K 10 

76 personer

S 1, 2 og 3

10 personer

S 4

8 personer

S 5

6 personer

S 6

11 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK