Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Konferanselokaler

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten i våre konferanselokaler.

 K 1+2+3

460 personer 

K 4, 5, 6 og 7

55 personer

K 8

110 personer

K 9

33 personer

K 10 

76 personer

S 1, 2 og 3

10 personer

S 4

8 personer

S 5

6 personer

S 6

11 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

Hotellets konferanseavdeling har 17 toppmoderne konferanserom med en total kapasitet på inntil 980 deltagere.

Stort eller lite? Vi fikser det

I tillegg til dette har vi en rekke mindre rom og saler, som gjør at vi er kapable til å dekke de fleste konferanser, om det skal være en kick-off med flere hundre gjester, eller et mindre møte. Kontakt vår konferanseavdeling, så vil vi tilpasse våre lokaler til din etterspørsel 

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektor, lyd & mikrofonsystem, standard møteromstilbehør som penn/papir etc. Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerne på konferanse hos oss gratis internett tilgang.

Inndeling

Møterommene kan deles inn i mindre/større enheter slik at de lett kan tilpasses den enkelte gruppes behov.  
Konferanseavdelingen har også flere mindre grupperom. Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

Informasjonsblad

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK