Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33 Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel™ 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick-offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Hva det enn skal være

Det er ikke bare konferanser vi er unike på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til diverse arrangement som messe og bryllup. På samme måte som vi er gode på konferanser, er vi gode på eventer og arrangementer.

Vi planlegger sammen med deg

For at ditt arrangement skal bli så vellykket som overhode mulig ønsker vi å være tilgjengelige for både rådgivning og utførelse av ditt arrangement. Om du ønsker det kan vi også videreformidle kontakt med landets ledende eventbyråer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Vi dekker alle behov

Har du behov for et litt større arrangement, har vi en flott storsal på 324 kvm med all teknikk du kan drømme om. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter du har med våre lokaler.

Send oss din forespørsel

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.