Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel 33

Event

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 23 19 33 33  eller via q.hotel33@choice.no

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick-offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Hva det enn skal være

Det er ikke bare konferanser vi er unike på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til diverse arrangement som messe og bryllup. På samme måte som vi er gode på konferanser, er vi gode på eventer og arrangementer.

Vi planlegger sammen med deg

For at ditt arrangement skal bli så vellykket som overhode mulig ønsker vi å være tilgjengelige for både rådgivning og utførelse av ditt arrangement. Om du ønsker det kan vi også videreformidle kontakt med landets ledende eventbyråer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Vi dekker alle behov

Har du behov for et litt større arrangement, har vi en flott storsal på 324 kvm med all teknikk du kan drømme om. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter du har med våre lokaler.

1.920.149.256 27