Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 102 anmeldelser.

4

64% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service

5

Konferanse

13. april 2015, Oslo, Norge, ovekol

Bra konferanse lokaer som gjorde møtet effektvt. Rask service og rene rom. Temperatur på rommet noe lav, 15 grader og fant ikke ut av varmeinnstilling før neste morgen men det var min egen feil. Elle...

Bra konferanse lokaer som gjorde møtet effektvt. Rask service og rene rom. Temperatur på rommet noe lav, 15 grader og fant ikke ut av varmeinnstilling før neste morgen men det var min egen feil. Ellers godt fornøyd.

Svar fra eier

16. april 2015

Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi lever for fornøyde gjester! Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Konferanse på Hotel 33

27. mars 2015, Oslo, Norge, Helen B

Jeg var på en to dagers konferanse og opplevd bra service, hyggelig og kompetent ansatte, og veldig bra mat og forfriskninger. Bygget er også en arkitektonisk perle og bør oppleves. Jeg anbefale dette...

Jeg var på en to dagers konferanse og opplevd bra service, hyggelig og kompetent ansatte, og veldig bra mat og forfriskninger. Bygget er også en arkitektonisk perle og bør oppleves. Jeg anbefale dette stedet!

Svar fra eier

7. april 2015

Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er veldig glad du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Fint hotell for korte opphold i Oslo

26. mars 2015, Sarpsborg, Norge, PEI67

Bra hotell med fine rom. Pluss for : Gratis parkering (begrensede plasser) og enkelt å finne/kjøre til. Hyggelig betjening og god frokost. Minus for: Beliggenhet - "in the middle of nowhere" Kan abso...

Bra hotell med fine rom. Pluss for : Gratis parkering (begrensede plasser) og enkelt å finne/kjøre til. Hyggelig betjening og god frokost. Minus for: Beliggenhet - "in the middle of nowhere" Kan absolutt anbefales.

Svar fra eier

27. mars 2015

Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Bare kom ned til oss i resepsjon neste gang hvis du skulle glemme å si ifra om allergirom, så bytter vi gjerne rom til tross for at du har sjekket in. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Atter en god natt på 33

19. mars 2015, oslo, Jan K

Altid like hyggelig å komme hit. Bare synd at jeg glemte å si ifra ang allergi rom. Og fikk rom med teppe. Min feil. God frokost som gir en god start. Fikk med meg en kopp med kaffe når jeg dro på job...

Altid like hyggelig å komme hit. Bare synd at jeg glemte å si ifra ang allergi rom. Og fikk rom med teppe. Min feil. God frokost som gir en god start. Fikk med meg en kopp med kaffe når jeg dro på jobb.

Svar fra eier

23. mars 2015

Hei, Takk for tilbakemelding. Vi er glad du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

God atmosfære

17. mars 2015, Kristiansand, Norge, Bjorn1985

Hotellet ligger noe avsides til, men med alikavel en rett plassering. Det er mye industri i "nabolaget", men dette er du så og si skjermet for. Rommet var rent, hyggelig resepsjonist som tar deg vel ...

Hotellet ligger noe avsides til, men med alikavel en rett plassering. Det er mye industri i "nabolaget", men dette er du så og si skjermet for. Rommet var rent, hyggelig resepsjonist som tar deg vel i mot og gir deg informasjonen du trenger. Hotellet generet var også svært bra. Restauranten i topp-etasjen var i en klasse for seg selv, men flott utsikt ut over Oslo by. Servitører med svært god peiling på hva de drev med og hva de serverte. Frokosten var noe trist, med litt lite utvalg.

Svar fra eier

19. mars 2015

Hei, Takk for feedback. Fint du hadde et hyggelig opphold hos oss. Velkomment tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

2.190.163.493 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK