Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge – book nå

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 251 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Dærlig renhold

28. april 2016, Mo i Rana, Norge, 484bj_rnt

Toalettene spesielt ved resepsjonen var veldig grisete. Beliggenheten er tragisk med stort sett rot, gjennomgangstrafikk og industri i nærheten. Dette er et hotell kun for å sove, hvis du får sove på…

Toalettene spesielt ved resepsjonen var veldig grisete. Beliggenheten er tragisk med stort sett rot, gjennomgangstrafikk og industri i nærheten. Dette er et hotell kun for å sove, hvis du får sove på grunn av gjennomgangstrafikken.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell til grei pris

26. april 2016, Sandnes, Norge, 204anjan

Vi hadde en god opplevelse helt fra booking hvor vi fikl svar på spørsmål både via mail og facebook. Vi ønsket å bytte rom da det vi fikk var vendt ut mot veien og gå lye støy fra trafikken. ( hotelle…

Vi hadde en god opplevelse helt fra booking hvor vi fikl svar på spørsmål både via mail og facebook. Vi ønsket å bytte rom da det vi fikk var vendt ut mot veien og gå lye støy fra trafikken. ( hotellet er eldre og vinduene ga svært dårlig lyd isolasjon) dette ordnet seg uten problem og vi fikk et rom som var stille og rolig☺ sengene var gode og rommet var helt ok standard. Frokosten var stor med variert utvalg, kjempe fotnøyd med den. Det var også gratis kaffemaskin i resepsjonen. Parkering på siden av hotellet var gratis noe som utpekte seg som en av de største plussene ved hotellet for oss da parkering i oslo koster en formue. Den var en kort gåtur til tbanestasjonen risløkka, og tok kun 10 min med banen til jernbanetorget. Det eneste vi opplevde som negativt var rengjøringen av rommet. Vi fant en gammel kjeks under sengen, den ble liggende helt til vi kastet den selv. Den ble også tråkket på rengjøringpersonalet da de redde opp sengen men ikke plukket opp eller støvsugd. Dette fikk oss til å under oss over hvordan rommene blir rengjort mellom gjestene. Rommet var ellers rent og ryddig☺ vi vil bruke dette hotellet igjen ved helgetur til oslo.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk

25. april 2016, Ostby, Norway, elines7

Et kult høyreist bygg, fylt med fantastiske mennesker. Kjempe god service, bra mat og veldig hyggelige kjøkkenansvarlige. Dette er hotellet hvor de ansatte er synlige, og bestemte på å få ditt opphol…

Et kult høyreist bygg, fylt med fantastiske mennesker. Kjempe god service, bra mat og veldig hyggelige kjøkkenansvarlige. Dette er hotellet hvor de ansatte er synlige, og bestemte på å få ditt opphold til å bli en positiv opplevelse, både for stor og liten. En Restaurant i toppetasjen med flott utsikt over Oslo , og smakfull mat. Dette hotellet er verdt å bo på.
Les hele anmeldelsen
3

Gjennomsnittlig.

21. april 2016, , Adi M

Var her sammen med et annet par (1 natt). Vi var 4 stk, og når vi kom på rommet var det en stor fin dobbeltseng mens den andre var bare en sofesofa, utrolig ubehagelig å ligge på. Minus for baderoms"d…

Var her sammen med et annet par (1 natt). Vi var 4 stk, og når vi kom på rommet var det en stor fin dobbeltseng mens den andre var bare en sofesofa, utrolig ubehagelig å ligge på. Minus for baderoms"dør" som ikke er lydtett, og som man kan se gjennom.
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales!!

18. april 2016, Gurskøy, herdisr2016

Dette hotellet kan jeg anbefale ALLE!! Spesielt anbefales restaurant 33. Maten og servicen var upåklagelig! Reine og delikate rom, godt utvalg i frokostbuffeten. Personalet gjorde sitt ytterste for å…

Dette hotellet kan jeg anbefale ALLE!! Spesielt anbefales restaurant 33. Maten og servicen var upåklagelig! Reine og delikate rom, godt utvalg i frokostbuffeten. Personalet gjorde sitt ytterste for å ordne opp i våre ulike behov.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK