Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 178 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Mye for pengene

12. oktober 2015, Oslo, andersf285

Kan varmt anbefale å betale ekstra for suite, får mye igjen for pengene. Selv om det var litt dyrt, fantastisk god mat på Top Floor, vel verdt prisen. Upåklagelig servise fra alle hold. Kommer definit…

Kan varmt anbefale å betale ekstra for suite, får mye igjen for pengene. Selv om det var litt dyrt, fantastisk god mat på Top Floor, vel verdt prisen. Upåklagelig servise fra alle hold. Kommer definitivt hit igjen.
Les hele anmeldelsen
5

Fint hotell med fin atmosfære

12. oktober 2015, Molde, Norge, Torgrim J

Bodde på hotellet fra torsdag til søndag. Fine rom, bra bad. Restauranten hadde god mat og frokosten var god :) Tok ca 5 miutter å gå til t-banen og enkelt å komme seg til sentrum. Alt i alt en fin…

Bodde på hotellet fra torsdag til søndag. Fine rom, bra bad. Restauranten hadde god mat og frokosten var god :) Tok ca 5 miutter å gå til t-banen og enkelt å komme seg til sentrum. Alt i alt en fin opplevelse å bo på dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
4

ok hotell

10. oktober 2015, , Glenn R

helt ok. hadde det ikke vert for vi hadde bil hadde det vert et ork å komme seg til hotellet. fine rom å grei frokost men med et litt dårlig utvalg. Bør ha bil eller ta taxi for å komme seg fra å til.

helt ok. hadde det ikke vert for vi hadde bil hadde det vert et ork å komme seg til hotellet. fine rom å grei frokost men med et litt dårlig utvalg. Bør ha bil eller ta taxi for å komme seg fra å til.
Les hele anmeldelsen
5

trivelig hotell

9. oktober 2015, Oslo, Norge, 132sigurdh

takker for noen supre dager, utrolig hyggelig betjening og god service kan trygt anbefale dette hotellet til andre, trivdes veldig godt:) kommer til å bruke dette hotellet flere ganger. ha en topper…

takker for noen supre dager, utrolig hyggelig betjening og god service kan trygt anbefale dette hotellet til andre, trivdes veldig godt:) kommer til å bruke dette hotellet flere ganger. ha en toppers tur hit:)
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales

8. oktober 2015, Oslo, Norway, mariaL1272EO

Ikke la utseendet bedra. Inne på hotellet finner dere lyse og freshe konferanselokaler. God mat og trevlig service. Et hotell med det lille ekstra. Hotellet ligge litt "utenfor" men hva gjør det når…

Ikke la utseendet bedra. Inne på hotellet finner dere lyse og freshe konferanselokaler. God mat og trevlig service. Et hotell med det lille ekstra. Hotellet ligge litt "utenfor" men hva gjør det når det bare er 5 min gange til t-banen.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK