Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 150 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Genrelt en noe under gjenomsnitt opplevelse

24. august 2015, Kristiansand, Norge, A9490TRtomr

Besøkte hotellet med familie i helgen. Hadde behov for ekstra oppredning på rommet, noe som medførte at rommet ble meget trangt. Sluk i badekar virket ikke, Sluk i vask virket ikke. Virket tett samt a…

Besøkte hotellet med familie i helgen. Hadde behov for ekstra oppredning på rommet, noe som medførte at rommet ble meget trangt. Sluk i badekar virket ikke, Sluk i vask virket ikke. Virket tett samt at propp ikke fungerte. Frokost hadde bare godt med påfyll frem til kl 09:00 etter det var det dårlig. Til å være et hotell fra Choice kjeden var det gjennomsnitt dårligere enn andre.
Les hele anmeldelsen
4

Et greit hotellvalg i Oslo

14. august 2015, Bergen, Norge, MrSteffs

Helt greie, men nokså små rom til en bra pris. Sengene var gode. Veldig god frokost. Gratis kaffe. Flott bar med super utsikt over Oslo. Det er et kjempepluss at de har gratis parkering, for det kan v…

Helt greie, men nokså små rom til en bra pris. Sengene var gode. Veldig god frokost. Gratis kaffe. Flott bar med super utsikt over Oslo. Det er et kjempepluss at de har gratis parkering, for det kan være veldig dyrt i Oslo. Ligger like ved en hovedvei så det er greit å finne frem.

Svar fra eier

20. august 2015

MrSteffs, Takk for din review. Vi har også rask tilgang til sentrum med T-bane for de som ikke kjører bil, kun 10 minutter. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Grei overnatting

3. august 2015, Bergen, Norge, Bjørn-Olav H

Greitt hotell for overnatting. Bar med fin beliggenhet i toppetasje. Gode småretter i topprestauranten servert av hyggelig personale. Stor og god fokostbuffet. For liten gratis parkeringskapasitet tre…

Greitt hotell for overnatting. Bar med fin beliggenhet i toppetasje. Gode småretter i topprestauranten servert av hyggelig personale. Stor og god fokostbuffet. For liten gratis parkeringskapasitet trekker ned.

Svar fra eier

5. august 2015

Hei og takk for review. Hyggelig å høre at du hadde bra opplevelser hos oss. Vi har totalt 65 gratis parkeringsplasser, vi beklager at dette ikke alltid er nok når vi har fulle hus. Rundt vår gratis parkering finnes det godt med plasser til en døgn pris på kr 100,-. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Et Hotel i feriemodus.

24. juli 2015, , Harsko

Siden vi selv var i feriemodus, skal hotellet få slippe unna med at de var i feriemodus... MEN, besøket var egentlig en nedtur. Jeg har bodd her flere ganger tidligere i jobb sammenheng, og hadde for…

Siden vi selv var i feriemodus, skal hotellet få slippe unna med at de var i feriemodus... MEN, besøket var egentlig en nedtur. Jeg har bodd her flere ganger tidligere i jobb sammenheng, og hadde forventet litt mere. "defekte" kaffemaskiner i begge etasjer er det ingen som går på. Når det reklameres med slikt, bør hotellet ta seg råd til å skru de på også. Med tanke på alle barna som besøker hotellet om sommeren, er det kanskje fornuftig å skru på soft ice maskinen sin? Forventer også litt mere våkenhet av de ansatte. Forbedringspotensiale...

Svar fra eier

3. august 2015

Hei og takk for tilbakemelding. Takk for konstruktiv tilbakemelding. Vi har fulle hus med feriegjester under sommeren så vår intensjon er ikke å gå i feriemodus. Dine tilbakemeldinger vil bli fulgt opp i avdelingene. Velkommen tilbake både privat og i forettning!

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell litt utenfor sentrum

18. juli 2015, Stromstad, Sverige, Jon Erik P

Hotellet med sin spesielle arkitektur i naturbetong ligger litt utenfor sentrum, men allikevel nære på grunn av T-bane og buss som går like ved. Gode rom med bra baderom. Fin ut sikt over Groruddalen.…

Hotellet med sin spesielle arkitektur i naturbetong ligger litt utenfor sentrum, men allikevel nære på grunn av T-bane og buss som går like ved. Gode rom med bra baderom. Fin ut sikt over Groruddalen. Hyggelige ansatt gjør at man føler seg velkommen. Bra Frokost.

Svar fra eier

3. august 2015

Hei. Så hyggelig at du hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK