Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 134 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Et Hotel i feriemodus.

24. juli 2015, , Harsko

Siden vi selv var i feriemodus, skal hotellet få slippe unna med at de var i feriemodus... MEN, besøket var egentlig en nedtur. Jeg har bodd her flere ganger tidligere i jobb sammenheng, og hadde for…

Siden vi selv var i feriemodus, skal hotellet få slippe unna med at de var i feriemodus... MEN, besøket var egentlig en nedtur. Jeg har bodd her flere ganger tidligere i jobb sammenheng, og hadde forventet litt mere. "defekte" kaffemaskiner i begge etasjer er det ingen som går på. Når det reklameres med slikt, bør hotellet ta seg råd til å skru de på også. Med tanke på alle barna som besøker hotellet om sommeren, er det kanskje fornuftig å skru på soft ice maskinen sin? Forventer også litt mere våkenhet av de ansatte. Forbedringspotensiale...
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell litt utenfor sentrum

18. juli 2015, Stromstad, Sverige, Jon Erik P

Hotellet med sin spesielle arkitektur i naturbetong ligger litt utenfor sentrum, men allikevel nære på grunn av T-bane og buss som går like ved. Gode rom med bra baderom. Fin ut sikt over Groruddalen.…

Hotellet med sin spesielle arkitektur i naturbetong ligger litt utenfor sentrum, men allikevel nære på grunn av T-bane og buss som går like ved. Gode rom med bra baderom. Fin ut sikt over Groruddalen. Hyggelige ansatt gjør at man føler seg velkommen. Bra Frokost.
Les hele anmeldelsen
5

Fint hotell

15. juli 2015, Skien, Norge, Karl Ernest K

Veldig fint hotell, perfekt at lekerom er i nærheten av frokostsalen, da kan de voksne nyte en litt lenger frokost. Hyggelig personale. Eneste minus må være den ansatte som stekte vafler, som ikke h…

Veldig fint hotell, perfekt at lekerom er i nærheten av frokostsalen, da kan de voksne nyte en litt lenger frokost. Hyggelig personale. Eneste minus må være den ansatte som stekte vafler, som ikke hadde et eneste smil å dele.
Les hele anmeldelsen
3

Ok med noen påpekinger

5. juli 2015, , Marietta A

Vi hadde 2 rom en enkel og en dobbel. Det doble var utrolig varmt enda det så ut som rommet hadde air condition, vi prøvde oss på den uten hell. Den viste 27.2 grader hele døgnet. Siden det var varmt…

Vi hadde 2 rom en enkel og en dobbel. Det doble var utrolig varmt enda det så ut som rommet hadde air condition, vi prøvde oss på den uten hell. Den viste 27.2 grader hele døgnet. Siden det var varmt så tenkte vi å kjøle oss ned med noe fra minibaren. Alt inni der var glovarmt!! Den virket heller ikke. Vi var i 9. etg og vinduene har en mekanisme slik at man ikke skal kunne åpne de helt pga fare. Noen hadde tuklet med den låsen slik at vinduet kunne åpnes. Dette er livsfarlig. Godt vi ikke hadde barn med oss. Dette må ordnes. Rommet var ellers rent og gode senger. Vasken i det enkle rommet lakk. Frokosten var god, men den var preget desverre av mange fluer over alt og det var ikke veldig appetittelig. Gratis parkering (viss antall )ellers parkering mot betaling.

Svar fra eier

7. juli 2015

Hei og takk for din review! Fint at dere opplevde flere ting som var bra hos oss. Høres ut som det er noen ting vi må se på, på de rommene dere hadde. Fint hvis du kan sende meg rom nr. direkte på mail til meg hvis du ikke gav beskjed i resepsjon. henrik.stahl@choice.no. Igjen takk for tilbakemelding så er dere hjertelig velkomne tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Irriterende

23. juni 2015, Trondheim, Norge, Tr-Ta

Grei overnatting, t-bane rett ved. Måtte dessverre bruke tid i etterkant da vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt (familierom). Bestilte og betalte i mars. Ble plassert på ett enkeltrom og ett dobb…

Grei overnatting, t-bane rett ved. Måtte dessverre bruke tid i etterkant da vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt (familierom). Bestilte og betalte i mars. Ble plassert på ett enkeltrom og ett dobbeltrom. De skulle ha ekstra betalt for dette, men etter litt frem og tilbake skulle vi selvfølgelig ikke betale noe ekstra. Men, så trakk de allikevell fra konto. Irriterende.

Svar fra eier

25. juni 2015

Hei, Jeg beklager bestillingen ikke ble som avtalt. Selvfølgelig skulle du ikke betale noe ekstra for dette. Ved innsjekk reserverer vi et beløp på kredittkortet som registreres. Virker som de har glemt å endre dette. Jeg regner med at du har fått avklart at pengene blir tilbakeført. Hvis ikke må du gjerne kontakte meg direkte på henrik.stahl@choice.no. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK