Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 112 anmeldelser.

4

64% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service

2

Skuffende

10. mai 2015, Trondheim, Norge, Steinar B

Murpuss i taket hadde løsnet. Så ut til å være fuktskader. Fugene på badet var råtne. Det så ikke videre fresht ut. Rengjøringen kunne vært mye bedre, spesielt på badet. Ene dynetrekket hadde brune fl...

Murpuss i taket hadde løsnet. Så ut til å være fuktskader. Fugene på badet var råtne. Det så ikke videre fresht ut. Rengjøringen kunne vært mye bedre, spesielt på badet. Ene dynetrekket hadde brune flekker på.

Svar fra eier

11. mai 2015

Hei, Takk for tilbakemelding. Jeg er glad du opplevde servicen som bra hos oss. Jeg har mottatt ditt tilbakemeldingsskjema du svaret på direkte til hotellet og vil følge opp de tingene du nevner. Dette skal absolutt ikke være inntrykket en gjest skal ha når de reiser fra oss. Igjen takk for tilbakemelding og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Bra hotell

28. april 2015, Horten, Norge, Morten O

Bra hotell med imøtekommende ansatte. Flotte moderne rom. God seng og smakfullt interiør. God frokost, godt utvalg. Fikk desverre ikke testet top floor restaurant men har hørt fra kolleger at den e...

Bra hotell med imøtekommende ansatte. Flotte moderne rom. God seng og smakfullt interiør. God frokost, godt utvalg. Fikk desverre ikke testet top floor restaurant men har hørt fra kolleger at den er veldig bra. Tommel opp :)

Svar fra eier

5. mai 2015

Hei, Takk for din tilbakemelding! Du burde prøve vår Top FLoor Restaurant & Bar neste gang, det er en opplevelse, Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Konferanse

13. april 2015, Oslo, Norge, ovekol

Bra konferanse lokaer som gjorde møtet effektvt. Rask service og rene rom. Temperatur på rommet noe lav, 15 grader og fant ikke ut av varmeinnstilling før neste morgen men det var min egen feil. Elle...

Bra konferanse lokaer som gjorde møtet effektvt. Rask service og rene rom. Temperatur på rommet noe lav, 15 grader og fant ikke ut av varmeinnstilling før neste morgen men det var min egen feil. Ellers godt fornøyd.

Svar fra eier

16. april 2015

Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi lever for fornøyde gjester! Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Konferanse på Hotel 33

27. mars 2015, Oslo, Norge, Helen B

Jeg var på en to dagers konferanse og opplevd bra service, hyggelig og kompetent ansatte, og veldig bra mat og forfriskninger. Bygget er også en arkitektonisk perle og bør oppleves. Jeg anbefale dette...

Jeg var på en to dagers konferanse og opplevd bra service, hyggelig og kompetent ansatte, og veldig bra mat og forfriskninger. Bygget er også en arkitektonisk perle og bør oppleves. Jeg anbefale dette stedet!

Svar fra eier

7. april 2015

Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er veldig glad du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Fint hotell for korte opphold i Oslo

26. mars 2015, Sarpsborg, Norge, PEI67

Bra hotell med fine rom. Pluss for : Gratis parkering (begrensede plasser) og enkelt å finne/kjøre til. Hyggelig betjening og god frokost. Minus for: Beliggenhet - "in the middle of nowhere" Kan abso...

Bra hotell med fine rom. Pluss for : Gratis parkering (begrensede plasser) og enkelt å finne/kjøre til. Hyggelig betjening og god frokost. Minus for: Beliggenhet - "in the middle of nowhere" Kan absolutt anbefales.

Svar fra eier

27. mars 2015

Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Bare kom ned til oss i resepsjon neste gang hvis du skulle glemme å si ifra om allergirom, så bytter vi gjerne rom til tross for at du har sjekket in. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen Lukk

2.200.163.775 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK