Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 123 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Irriterende

23. juni 2015, Trondheim, Norge, Tr-Ta

Grei overnatting, t-bane rett ved. Måtte dessverre bruke tid i etterkant da vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt (familierom). Bestilte og betalte i mars. Ble plassert på ett enkeltrom og ett dobb…

Grei overnatting, t-bane rett ved. Måtte dessverre bruke tid i etterkant da vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt (familierom). Bestilte og betalte i mars. Ble plassert på ett enkeltrom og ett dobbeltrom. De skulle ha ekstra betalt for dette, men etter litt frem og tilbake skulle vi selvfølgelig ikke betale noe ekstra. Men, så trakk de allikevell fra konto. Irriterende.

Svar fra eier

25. juni 2015

Hei, Jeg beklager bestillingen ikke ble som avtalt. Selvfølgelig skulle du ikke betale noe ekstra for dette. Ved innsjekk reserverer vi et beløp på kredittkortet som registreres. Virker som de har glemt å endre dette. Jeg regner med at du har fått avklart at pengene blir tilbakeført. Hvis ikke må du gjerne kontakte meg direkte på henrik.stahl@choice.no. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Veldig god service

21. juni 2015, Bergen, hanna113

Personalet er veldig imøtekommende og er veldig hjelpende viss du trenger noe. Frokosten er bra med godt utvalg og avstanden til t-banen er kort. Renholdet kunne blitt bedre, men ellers ikke noe annet…

Personalet er veldig imøtekommende og er veldig hjelpende viss du trenger noe. Frokosten er bra med godt utvalg og avstanden til t-banen er kort. Renholdet kunne blitt bedre, men ellers ikke noe annet negativt med hotellet

Svar fra eier

25. juni 2015

Hei, Takk for din review. Jeg er veldig glad du nevner vår personal. De gjør en fantastisk jobb hver dag for å gi gjestene våre en god opplevelse. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Overnatting i Oslo

15. juni 2015, Fredrikstad, Norge, Liv V

I forbindelse med jubileum fra barne- og ungdomsskole, var det fint å booke inn i nærhet av festområdet. Quality hotel 33 passet helt perfekt og har historisk verdi for meg også. STK var min mors gaml…

I forbindelse med jubileum fra barne- og ungdomsskole, var det fint å booke inn i nærhet av festområdet. Quality hotel 33 passet helt perfekt og har historisk verdi for meg også. STK var min mors gamle arbeidsplass, så det er litt nostalgisk å sove på dette hotellet.

Svar fra eier

25. juni 2015

Hei, Takk for din review. Vi er glad for at du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Ypperlig!

15. juni 2015, , Enkelt

Vi fikk veldig bra service og ble møtt av imøtekomne personalet som gjorde allt de kunne for at vi skulle ha det bra! De fikk høre at vi hadde utdritningslag, så under frokosten lagde de et eget bord…

Vi fikk veldig bra service og ble møtt av imøtekomne personalet som gjorde allt de kunne for at vi skulle ha det bra! De fikk høre at vi hadde utdritningslag, så under frokosten lagde de et eget bord til oss litt borte fra de andre. Dette er absolutt et sted hvor personalet gjør det lille ekstra, for å feire hotellkunders begivenheter, - de må bare vite om det først :)

Svar fra eier

25. juni 2015

Hei Takk for tilbakemelding, veldig hyggelig at dere fikk velfotjent oppmerksomhet! Stolt av mine kollegaer. Lykke til med den kommende dagen og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

10. mai 2015, Trondheim, Norge, Steinar B

Murpuss i taket hadde løsnet. Så ut til å være fuktskader. Fugene på badet var råtne. Det så ikke videre fresht ut. Rengjøringen kunne vært mye bedre, spesielt på badet. Ene dynetrekket hadde brune fl…

Murpuss i taket hadde løsnet. Så ut til å være fuktskader. Fugene på badet var råtne. Det så ikke videre fresht ut. Rengjøringen kunne vært mye bedre, spesielt på badet. Ene dynetrekket hadde brune flekker på.

Svar fra eier

11. mai 2015

Hei, Takk for tilbakemelding. Jeg er glad du opplevde servicen som bra hos oss. Jeg har mottatt ditt tilbakemeldingsskjema du svaret på direkte til hotellet og vil følge opp de tingene du nevner. Dette skal absolutt ikke være inntrykket en gjest skal ha når de reiser fra oss. Igjen takk for tilbakemelding og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK