Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 318 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Fint hotell litt utenfor sentrum

26. august 2016, Dombås, Oppland, Norway, Svein T

Var på dette hotellet i forbindelse med et arrangement på En trapp opp på CJ Hambros plass. Lett adkomst med T-bane og hyggelig atmosfære på hotellet. Stor frokostsal slik at man fikk plass uten å ven…

Var på dette hotellet i forbindelse med et arrangement på En trapp opp på CJ Hambros plass. Lett adkomst med T-bane og hyggelig atmosfære på hotellet. Stor frokostsal slik at man fikk plass uten å vente. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell

24. august 2016, Nord-Norge, Norge, Stian Gjersvik J

Helt greit hotell et stykke utenfor Oslo sentrum. Rommet var fin størrelse på, men kunne trengt en del vedlikehold. Frokosten var veldig bra. Mye god mat. Stille og rolig på hotellet. Kort taxitur t…

Helt greit hotell et stykke utenfor Oslo sentrum. Rommet var fin størrelse på, men kunne trengt en del vedlikehold. Frokosten var veldig bra. Mye god mat. Stille og rolig på hotellet. Kort taxitur til Aker brygge.
Les hele anmeldelsen
3

God frokost, gratis parkering men trenger litt oppgradering!

15. august 2016, , Adriana F

Vi bodde på familierom. Rommet hadde maling som flasset fra taket og beskytelse på badekaret som ikke fungerte som det skal og det ble våt på badegulvet. God frokost og gratis parkering. Nær T-bane.…

Vi bodde på familierom. Rommet hadde maling som flasset fra taket og beskytelse på badekaret som ikke fungerte som det skal og det ble våt på badegulvet. God frokost og gratis parkering. Nær T-bane. Jeg spurte etter flere puter, men det var ikke mulig å få det, fikk beskjed at hotellet var fullbooket og de hadde ikke noe til overs.
Les hele anmeldelsen
4

Anonymt, men trivelig

7. august 2016, Alvdal, Norge, Ole S

Gode rom samt god frokost og svært imøtekommende betjening. Topprestaurant med god mat til overkommelige priser. Kan anbefales! Enkelt ift kollektivtrafikk rundt i byen! Støy fra Østre Aker vei trakk…

Gode rom samt god frokost og svært imøtekommende betjening. Topprestaurant med god mat til overkommelige priser. Kan anbefales! Enkelt ift kollektivtrafikk rundt i byen! Støy fra Østre Aker vei trakk noe ned!
Les hele anmeldelsen
4

Et godt alternativ for vårt ærend

3. august 2016, , Bjørnar S

Nærheten til Valhall Arena og gunstig pris ble avgjørende for valget av dette hotellet. Vi ankom sent på natta etter målgang på Styrkeprøven. De kunne ikke garantere sikker oppbevaring av syklene våre…

Nærheten til Valhall Arena og gunstig pris ble avgjørende for valget av dette hotellet. Vi ankom sent på natta etter målgang på Styrkeprøven. De kunne ikke garantere sikker oppbevaring av syklene våre så de lot oss ta de med på rommet. Dette er helt greit og det vi ønsket uansett. Hotellet framstår som en indistruell betongkloss og er ikke akkurat sjarmerende. Dette er likevel uvesentlig når man kun er på en natts gjennomreise. Vi hadde et moderne familierom som passet oss godt. Bra frokost. Pluss for parkering rett utenfor inngangen.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK