Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel 33

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00 
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Middag

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.30
Søndag: 18.00 - 21.30

TopFloor33

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.30
Søndag: 18.00 - 21.30

Baren

Mandag - lørdag: 18.00 - 23.30
Søndag: 18.00 - 22.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 23 19 33 33 eller e-post q.hotel33@choice.no

Enten du er er på besøk i forbindelse med en konferanse, på jobbreise eller på reise med noen du er glad i er det hyggelig å spise et deilig måltid på hotellet, eller kose seg med en sval drink i baren.

Frokost

Vi serverer en sunn og næringsrik frokost, med flere økologiske alternativer.

Det gode måltidet

I hovedrestauranten i 1. etasje kan vi by på frokost, lunsj og middag. Vår kjøkkensjef har bred internasjonal erfaring og bruker kun det beste av sesongens norske råvarer. Når dere inntar vår bugnende lunsjbuffet, vil dere få en smaksopplevelse med mye innslag fra Middelhavet. 

Kortreist og egenprodusert

Vi produserer all mat fra bunnen av, og vår konditor frister med hjemmelagede desserter og kaker. Som konferansemiddag serverer vi en flott 4-retters meny. Vi tilrettelegger også for banketter. 

En meny for de fleste behov

Velg blant våre ferdige selskapsmenyer eller komponer deres egen festmeny sammen med vår kjøkkensjef. Vi tilbyr skreddersydde konsepter der mat, underholdning og dekor inngår eller hjelper deg med å skape rett stemning for nettopp ditt arrangement. 

Vi bidrar gjerne

For at ditt arrangement skal bli så vellykket som overhode mulig ønsker vi å være tilgjengelige for både rådgivning og utførelse av ditt arrangement. Om du ønsker det kan vi også videreformidle kontakt med landets ledende eventbyråer.

TopFloor Restaurant & Bar

Top Floor Restaurant & Bar med glass på alle kanter tilbyr en unik panoramautsikt over Oslo by og Oslofjorden. Her kan du nyte alt fra kjøkkensjefens hjemmelagde burger i vår bar, til en 6-retters tasting meny i á la carte restauranten.

Hva gjør vårt kjøkken spesielt?

Vår kjøkkensjef Christian Lind og hans kokker er en dedikert gjeng som er glade i å lage god mat. De streber hele tiden etter å finne de råvarene som er best akkurat nå, ferskt og gjerne lokalt.

Sesongens råvarer i høysete

Med sesongens råvarer i hånd utfolder de seg og inspireres av smaker fra alle verdens hjørner. Hver dag komponerer de en tasting meny med de beste varer vi får tak i. De står fritt til å utfolde seg, til glede for oss og dere.

Panorama

Top Floor Restaurant & Bar med glass på alle kanter tilbyr en unik panoramautsikt over Oslo by og Oslofjorden. Her kan du nyte alt fra kjøkkensjefens hjemmelagde burger i vår bar, til en 6-retters tasting meny i a la carte restauranten.

 

1.920.149.256 22