Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Vi stiller både lokale, personale, tid og energi til disposisjon for å hjelpe deg med å lage fest.

Alle anledninger

Uansett anledning eller størrelse vil vi hjelpe deg med å arrangere selskap! Vi har store lokaler og kjøkken klart til disposjon, og vil veldig gjerne få lov til å planlegge sammen med deg, slik at festen eller selskapet ditt blir så bra som overhodet mulig.

Bryllup

Vi skreddersyr ditt drømmebryllup og kan hjelpe til med det aller meste. Vår kjøkkensjef lager en meny som er tilpasset deres preferanser både når det gjelder smak og pris. Hotellets egen blomsterdekoratør har lang erfaring innen dekorering fra både inn- og utland, og gjør sitt ytterste for at både brud, brudgom og gjester får en uforglemmelig dag. Kuvertpriser og menyer blir laget individuelt til hvert bryllup.

Temafester

Vi er store på temafest - vi koser oss når vi kan stille i stand en fest helt utenom det vanlige! Hva med en Oscar-aften, med glamorøse kjoler, høye stettglass og sirlig oppsatt hår? Eller kanskje en Las Vegas-aften, med grønne bord, terninger og spenning som ikke ligner noe annet? Vi kan også ta dere med tilbake til den ville vesten og lage en skikkelig Cowboyfest. Her er det kun fantasien som setter grenser - ta kontakt med oss, så kan vi sammen planlegge og skape tidenes fest!

Kontakt

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller forespørsel på telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

For bryllup

Inhouse Sales Manager Kristin Kühn
telefon: + 47 38 17 77 14
epost: kristin.kuhn@choice.no

2.311.63.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK