Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge – book nå

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

På Barnas hotell Kristiansand handler alt om barnas opplevelser. Vi er stolte av å være et familiehotell som tilbyr et variert og aktivt opphold med fokus på barna.

Velkommen til store og små

Som familiehotell har vi en rekke fasiliteter for barn. Hos oss er alle velkommen, og vi vil gjøre vårt ytterste for at oppholdet, måltider og aktiviteter vil bli minneverdig for hele familien.

Nytt i 2014

Pirate Balloon Bay er en over 300 kvadratmeter stor innendørs pirathavn fylt med spennende opplevelser. Alt er bygget i ballonger av verdensmester Guido og hans team. Dette blir helt rått, det er bare å glede seg! I sommer er det som alltid full fart på hotellet fra morgen til kveld med Guidos Ballongskole, Barnas Talentshow,Skattejakt, Discoshow, ansiktsmaling & oppkledning til prinsesser og pirater og massevis av overraskelser. Hotellet har egen hage med stort lekeområde og basseng med solsenger.

Barnas Hotell

I sommersesongen byr vi på underholdning for både store og små med levende musikk og fascinerende live show. Vårt populære lekerom har egen aktivitetsleder som gir deg mulighet for et pust i bakken. Vi har også egen barnebuffet og matorientert fritidsordning for barn. Etter en hektisk dag kan du lene deg tilbake å se en god film i vår kinosal. Vi kalles ikke Barnas Hotell uten grunn.

Kokepunktet

Quality Hotel & Resort Kristiansand har lansert kjøkkenkonseptet Kokepunktet. Et eget kjøkken hvor barna sammen med våre kokker lærer om mat. Barna tilbreder mat og får samtidig kunnskap om hvor råvarene kommer fra, om hygiene og teste nye smaksopplevelser. Både morsomt og lærerikt.

For hele familien

Et godt familiehotell har også tilbud for de voksne. I tillegg til kort avstand til Bjaavann 18-hulls golfbane og badestrender har hotellet egen sandvolleyballbane og oppvarmet 25 meters svømmebasseng. Vi har også et samarbeid med det døgnåpne treningssenteret Fitness 24/7 i Sørlandsparken, hvor alle våre gjester trener gratis. Du kan også ta deg en forfriskende svømmetur mens barna boltrer seg i vårt utendørs lekeområde med kabelbane, klatrestativ og mye mer. Vi sørger for at ditt besøk hos oss gir både velvære for deg og en spennende opplevelse for barna. Unn deg et hotellopphold for hele familien i naturskjønne omgivelser.

10 minutter å gå til dyreparken

Vi er gode naboer med Dyreparken og Kaptein Sabeltann. Og våre gjester parkerer gratis ved hotellet. Hotellet ligger 15 minutter øst for Kristiansand sentrum og 10 min. fra flyplassen.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK