Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Kristiansand - Norges svar på sydenparadis.

Ferie

Du trenger ikke reise så langt for å komme til syden - du trenger bare å reise til Kristiansand. Både Kristiansand by, området rundt med Kristiansand Dyrepark, sandstrender og turstier gjør Kristiansand til det ideelle reisemålet.

Hos oss

Hos oss  på hotellet tilbyr vi aktiviteter året rundt, og enda mer på sommertid. Vi har en egen sandvolleyballbane tilgjengelig for våre gjester, samt badebasseng som er oppvarmet med lengdebaner og lekeområder. Her kan du slappe av på bassengkanten med en god bok om du ønsker det, eller boltre deg fritt i lekeområdene våre. Innendørs lager vi varierte situasjoner hver sommer - kanskje det er piratskip eller prinsesseslott her akkurat når dere kommer? Uansett om du besøker oss som privatperson, barnefamilie eller konferansegjest hjelper vi deg med å sette sammen et aktivitetsprogram. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kristiansand Dyrepark

Dyreparken er et velkjent reisemål i Norge, og bor du hos oss har du kort vei til landets største dyrepark. Her kan du besøke dyrepasserne, bade i badeland, treffe Kaptein Sabeltann, eller vandre rundt i Thorbjørn Egners Kardemommeby. Her kan dere også nyte en sunn lunsj mellom alle aktivitetene.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

2.311.63.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK