Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

44% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 219 anmeldelser.
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
1

Skuffende

11. februar 2016, Sandefjord, Norge, 876tatjanab

Dårlig mat var det verste for meg. Jeg har gitt beskjed 1 mnd i forvei om at jeg ikke spiser kjøtt. Alikevel var maten ikke klar og kokken var frekk ved å si at det er typisk veganer. Jeg har rett og…

Dårlig mat var det verste for meg. Jeg har gitt beskjed 1 mnd i forvei om at jeg ikke spiser kjøtt. Alikevel var maten ikke klar og kokken var frekk ved å si at det er typisk veganer. Jeg har rett og slett gått ufrivillig ned i vekt under disse 2 dager. Ingen av personale var interessert i å fikse problemmet. Ellers dårlig hygiene på hele hotellet. Alle brukte bestikk og tallerkenen sto lenge på bordene. Ingen som ønsket velkommen til restauranten og ingen tilgjengelig . Jeg måtte rett og slett rope i døra til kjøkkenet for å få noen til å komme.
Les hele anmeldelsen
1

DÅRLIG LUKT PÅ ROMMET SOM DE VISTE OM.

7. februar 2016, Stavanger, Norge, Vidar S

Fikk et rom som det luktet utrolig dårlig, prøvde å lufte ut og ba om eddik for å "sluke" lukten. Ville ikke bytte rom da jeg hadde skadet menisk og hadde pakket ut. Lufting eller eddik hjalp ikke, f…

Fikk et rom som det luktet utrolig dårlig, prøvde å lufte ut og ba om eddik for å "sluke" lukten. Ville ikke bytte rom da jeg hadde skadet menisk og hadde pakket ut. Lufting eller eddik hjalp ikke, fikk vite ved utsjekk at de hadde problemer med rommene i 3 etg???
Les hele anmeldelsen
2

Slitent hotell

4. februar 2016, , Trine F

Var her i forbindelse med en konferanse. Rommene er generelt slitne og trengs oppgradering. Nå i februar var det flere enn oss på rommet som klagde over kloakklukt på badete. Familierommet vi hadde, h…

Var her i forbindelse med en konferanse. Rommene er generelt slitne og trengs oppgradering. Nå i februar var det flere enn oss på rommet som klagde over kloakklukt på badete. Familierommet vi hadde, hadde nedslitt bad med dusjforheng i vannavvisende stoff. Stikkontakter bør sjekkes, da mange av dem ikke virket og nattbord ved seng og nattbordslys anser jeg som en selvfølgelighet i år 2016. Koldtbordet var rikelig og godt. Fin beliggenhet ifh til dyrepark og Sørlandssenteret. Men skal man være her på konferanse, bør dette forbedres og oppgraderes.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

31. januar 2016, Arendal, Norge, mrvictory

Vi sov her en natt i forbindelse med dressur stevne. Vi var to voksne og to barn og vi fikk et veldig fint rom. Sengen var veldig god og jeg sov bedre enn på lenge. Her kommer vi nok tilbake selv om d…

Vi sov her en natt i forbindelse med dressur stevne. Vi var to voksne og to barn og vi fikk et veldig fint rom. Sengen var veldig god og jeg sov bedre enn på lenge. Her kommer vi nok tilbake selv om det bare er tretti minutter hjemmefra. Vi fikk rom ut mot E18 men vi hørte lite til trafikken. Frokosten var veldig god og folkene hyggelige.
Les hele anmeldelsen
5

Familielunch på hotellet

24. januar 2016, , Harald S

En usedvanlig hyggelig lunch med storfamilien, hyggelig betjening, og VELDIG god mat. Hjortefilet kunne spises med skje, masse annen kjempegod mat. Kan anbefales, slapp til og med oppvasken!! Hilsen o…

En usedvanlig hyggelig lunch med storfamilien, hyggelig betjening, og VELDIG god mat. Hjortefilet kunne spises med skje, masse annen kjempegod mat. Kan anbefales, slapp til og med oppvasken!! Hilsen oss fra 4 uker til 86 til 86 år!!
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK