Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Vi som jobber på Quality Hotel & Resort vil alltid gjøre vårt beste for at ditt opphold skal bli akkurat som du ønsker. Her kan du finne svar på noen spørsmål, men nøl ikke med å ta kontakt om du har noe du lurer på.

Frokost

Frokosten er alltid inkludert i overnattingen. I Restaurant Sørlandsstuene dekker vi til frokostbuffet hver dag. Vi lager omelett på bestilling hver dag - besøk omelettkokken vår og fortell akkurat hvordan du liker din omelett.

Parkering

Vi har gratis parkering rett utenfor hotellet, med plass til 220 biler.

Wifi

Trådløst nettverk er tilgjengelig på hele hotellet. Du kobler deg på nettverket "telenor" med en kode som er tilgjengelig i resepsjonen. Om du er medlem av Nordic Choice Club kan du bruke medlemsnummeret ditt til å logge deg på nettverket. Om du ikke har med deg egen pc, har vi to datamaskiner tilgjengelig for våre gjester. Disse har også en printer.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom i nærheten av resepsjonen hvor vi tar vare på bagasjen din om det er behov for det før eller etter utsjekk. Ta kontakt med resepsjonen for bruk av bagasjerommet.

Sen utsjekk

Du kan beholde rommet etter normal utsjekk kl 11.00 mot et tillegg på 200 kroner per time. Du kan bruke våre fasiliterer både før og etter inn- og utsjekk.

Ønsker du oppgradering eller noe ekstra?

Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den beste løsningen for ditt opphold. Vi har flere suiter du kan oppgraderes til enten før eller ved innsjekk, mot et ekstra beløp, forutsatt at vi har ledig kapasitet. 

Våre suiter

Ønsker du litt mer plass eller litt ekstra komfort? Vi har både juniorsuiter og store suiter. Ta kontakt med oss for mer informasjon og oppgradering eller bestilling.

Lobbyshop

Har du glemt noe? Ingen fare. I vår lobbyshop kan du kjøpe både enkel mat og drikke, smykker og klær, tobakk og sjokolade, leker, håndklær og badetøy, badeutstyr til bruk i bassenget. Vi selger også Kaptein Sabeltann-gjenstander og prinsessedrakter.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk senest 11.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Frokost i sommerperioden
(1. juli - 15. august)

Mandag - søndag: 07.30 - 11.00

Lunsj

Mandag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00

Terassen (ved godt vær)

Mandag - søndag: 15.00 - 21.00

Bar

Mandag - søndag: 18.00 - 24.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK