Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge – book nå

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Ta deg en forfriskende dukkert i vårt utendørs svømmebasseng. Det er 25 meter langt og temperaturen ligger på ca 28 grader.

To basseng

Det er åpent store deler av året, men holdes stengt i de kaldeste månedene. Det finnes også eget barnebasseng med vannhøyde ca 30 centimeter hvor de aller minste barna kan kose seg.Det finnes både solstoler for de som ønsker litt farge på kroppen samt bord og stoler hvor man kan innta en deilig lunsj

Kafè Hagen

I vår sommersesong holder «Hagen» åpent. Det er en liten kafe ved bassengkanten hvor man kan få kjøpt deilige småretter og forfriskende drikke.

Treningssenter i sørlandsparken

Hotellet har også samarbeid med treningssenter i Sørlandsparken. Våre gjester kan få låne inngangskort her og trene gratis i døgnåpent helsestudio. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon på telefon +47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

2.311.63.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK