Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge – book nå

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Velkommen til konferanse i Sørlandets storstue.

Alt på ett plan

Quality Hotel & Resort Kristiansand er med sine 210 rom, Sørlandets største konferansehotell. Hotellet gjennomgikk våren 2007 en totalrenovering, og framstår i dag som et nytt og moderne konferansehotell. Hotellet har de fleste fasiliteter på bakkeplan med konferanseavdeling, resepsjon, bar og restaurant. 

Store arrangement

Hotellet har lang og god erfaring i gjennomføring av store arrangement og konferanser med inntil 500 personer i plenum. I tillegg gjennomfører vi gjerne store arrangementer for opp til 1.500 – 2.000 personer i Sørlandshallen, som ligger bare 150 meter fra hotellet.

Fleksible fasiliteter

Våre fasiliterer er mulig å slå sammen og skille fra hverandre, og alle kan møbleres i forskjellige oppsett, alt ettersom hva slags arrangement du skal arrangere. Samtlige av våre konferanselokaler har prosjektor, lyd og trådløse mikrofoner, og kan møbleres både som klasseromløsning, kinooppsett, hestesko-bord eller runde møte- eller bankettbord. Ta gjerne kontakt med oss for en samtale om hvordan vi på best mulig måte kan løse de praktiske og tekniske elementene, for at du skal få en best mulig konferanseopplevelse hos oss.

Kapasitet

Nedenfor kan du se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Agdersal A

140 personer

Agdersal B

80 personer

Agdersal C

80 personer

Agdersal D

80 personer

Agdersal A + B

220 personer

Agdersal C + D

160 personer

Agdersal A + B + C

300 personer

Agdersalen L

400 personer

Agdersalen S

500 personer

Møterom 

10 stk - fra 2 - 70 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

Salgssjef

Cecilie Strand
E-post: cecilie.strand@choice.no

2.311.63.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK