Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Velkommen til Quality Hotel & Resort Kristiansand. Hos oss ligger alt til rette for at du skal få et godt opphold, uansett om du besøker oss på en konferanse eller om du tar med deg familien din på idyllisk sørlandsferie.

For familie og for konferanse

Vi er både et familiehotell med basseng og aktiviteter for store og små, og sørlandets største konferansehotell. Vi tror at vi ikke husker dager, men øyeblikk. Derfor gjør vi vårt beste for å skape situasjoner og omgivelser som gir både store og små gode opplevelser, som vi senere husker som fine øyeblikk og gode minner. 

Barnas hotell

Quality Hotel & Resort Kristiansand er et familiehotell for deg som ønsker en variert og aktiv avkobling med et mangfold av aktiviteter og muligheter for familien, og vi er stolte av å kunne kalle oss Barnas Hotell. Vi har en rekke fasiliteter tilrettelagt for barn, og i sommersesongen byr vi på underholdning for både store og små med levende musikk og fascinerende liveshow.

Sørlandskonferanse

Som sørlandets største konferansehotell har vi plass til opptil 550 deltagere på en og samme konferanse. Vi tilbyr bedrifter og organisasjoner en smidig og problemfritt arrangert konferanse. Våre ansatte er opptatt av at ditt fokus skal være på arbeidet som gjøres, mens vi tar oss av de praktiske utfordringene.

Restaurant Sørlandsstuene

I vår restaurant Sørlandsstuene serveres alle hotellets måltider. Her finner du både en innbydende buffet, samt en à la carte som varierer etter sesong og råvarer. Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, både til små og store anledninger. Vi arrangerer også Kokepunktet, et eget kjøkken hvor barn får være med å lage mat og tilegner seg kunnskap fra våre kokker.

Utendørs svømmebasseng og lekeområde

Vi har et utendørs lekeområde med kabelbane og klatrestativ, for å nevne noe. Her finner du også et oppvarmet 25-meters svømmebasseng, i tillegg til mindre basseng hvor barna kan kose og leke seg, mens mor og far følger med fra kanten hvis de ikke vil bade like lenge som barna. 

Aktiviteter i frisk luft

I kort avstand til hotellet finner du Bjaavann 18-hulls golfbane, samt en rekke badestrender hvor sommeren kan nytes til det fulle. Hotellet har en egen sandvolleyballbane som gjestene våre kan bruke fritt. Vi har også et samarbeid med det døgnåpne treningssenteret Fitness 24/7 i Sørlandsparken, hvor våre gjester trener gratis. 

Kontakt

  • Travparkveien 14 4636 Kristiansand , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med tog

Tog til Kristiansand, buss til Quality Hotel ca 10 min.

Med buss

Ta buss til holdeplass Quality Hotel

Med taxi

Det tar ca ti minutter med taxi fra Kristiansand sentrum. Du kan bestille taxi fra Agder Taxi, telefon 38 00 20 00.

Om Quality Hotel & Resort Kristiansand

Antall hotellrom

210 rom - 840 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til opptil 550 deltagere

Avstand flyplass

10 minutter fra Kristiansand Lufthavn Kjevik

Avstand kollektivtrafikk

Nærmeste busstopp er rett utenfor hotellet.

Interview with the Foo FightersQuality Resort Kristiansand Ballong
2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK