Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge Stengt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut av Nordic Choice Hotels og er ikke lenger mulig å reserveres gjennom våre sider.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

På Hafjell finnes det aktiviteter for alle - med ski, uten ski, store, små, nedover, bortover, raskt, eller rolig.

Perfekt vintersted

Vi er stolte av å drive hotell midt i norges eldorado av vinteraktiviteter. Om du besøker oss med familie, venner, eller kollegaer, vil vi bidra med å tilrettelegge for at dere får en opplevelse helt utenfor det vanlige.

Hafjell Alpint

I skibakkene på Hafjell kan skientusiaster boltre seg i mer enn 40 kilometer med nedfarter av forskjellige vanskelighetsgrad. Her finner du alt fra grønne til svarte løyper i tilsammen 31 nedfarter, med en høydeforskjell på 825 meter fra bunn til topp. Uansett om du er nybegynner eller erfaren skiløper er det flust av fine skiopplevelser for alle på Hafjell. Anlegget er en del av Lillehammer Ski Resorts, som betyr at du også kan bruke heiskortet ditt på Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen. Totalt tilbyr regionen 43 heiser, 88 løyper og 113 kilometer nedfart i tillegg til 1 500 kilometer med langrennsløyper.

Hafjell-gondolen

Gondolen frakter deg trygt opp og ned, som den eneste av sitt slag i Norge. Helt opp til toppen kommer du, om du så vil kjøre nedover i skibakken eller gå innover til fots eller på langrennski. Med 300 kilometer oppkjørte langrennsløyper byr Hafjell på mange turmuligheter i et nydelig skog- og fjellandskap. Går du nordover, kan du gå helt til Rondane.

Hafjell Park

Park-anlegget på Hafjell er det ultimate møtestedet for snowboardere, twin-tip-kjørere og jibbere. Anlegget er tegnet av noen av de fremste ekspertene på området, og byr på morsomme utfordringer de fleste entusiaster vil vite å sette pris på. Det er også en skicross-løype i tilknyting til parken. 

Sikker på snø

Det stabile innlandsklimaet sørger for at Hafjell har fine forhold hele vinteren. Sesongen varer fra november til slutten av april. Nedfartene ligger beskyttet til mot vind, og snøproduksjonsanlegget dekker mer enn 80% av skianlegget.

Vinter uten ski

Hafjell ligger 15 kilometer nord for Lillehammer, i en region som byr på et bredt utvalg spennende vinteraktiviteter. Hunderfossen Familiepark er verdt et besøk, hvor du kan tilbringe natten i Skandinavias sørligste ishotell, og besøke iskatedralen. Parken har også fartsfylte aktiviteter som snøscooter- og ATV-kjøring.

For de virkelig modige er et besøk til Lillehammers Olympiske Bob- og akebane noe som må oppleves. Her kan du prøve bobrafting, firer-bob og skeleton.

Servering og uteliv

Rett ved bakken finner du åtte forskjellige restauranter, fire kafeer og tre barer/nattklubber. Lillehammer er bare en kort kjøretur unna, og kan også by på et godt utvalg barer, spisesteder og nattklubber.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.