Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge Stengt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut av Nordic Choice Hotels og er ikke lenger mulig å reserveres gjennom våre sider.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Mange kjenner Hafjell som en vinterdestinasjon med alpintanlegg og langrennsløyper. Det som er minst like sant, er at Hafjell også er et eldorado av aktiviteter hele året - også på sommeren.

Vi deler med dere

Uansett om du besøker oss på kurs, konferanse eller fritiden, står vi alltid beredt for å finne den riktige aktiviteten for deg og dine. Vi kjenner lokalområdet vårt og vet hva det har å by på, og vi deler mer enn gjerne hemmelighetene med dere.

Hunderfossen familiepark

Tre kilometer fra hotellet ligger Hunderfossen familiepark og Barnas gård, et av norges mest populære reisemål for barnefamilier. Parken består av en rekke aktiviteter for barn i alle aldre, både innendørs og utendørs. Her finner du alt fra eventyrskip, gullskjerping, rafting og trampoliner til isfabrikk, Ivo Caprinos eventyrgrotte, traktorturer og ansiktsmaling. Her står også Caprinos Il Tempo Gigante utstilt. Parken har en rekke spisesteder, hvor alle kan finne noe de liker. Hunderfossen er et perfekt sted å skape minner for både store og små.

Lilleputthammer

I Lilleputthammer er det de små som er de voksne. Her kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane, og suse ned Olas froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn og hinderløyper, hoppe seg varme i kinnene på hoppeputer og trampoliner, gå på kino, tegne, bygge og leke. Om de voksne er snille, kan det hende at også de får lov til å være med til Lilleputthammer.

Hafjell Downhill

Det er ikke bare vinterstid bratte bakker kan benyttes til fart og spenning. I Hafjell Bike Park finner du 14 velbygde løyper, som tilsammen gir 25 kilometer ren morro. Her er det et omfattende løypenettverk som er merket fra grønt til sort, akkurat som i alpint. På den måten kan både nybegynnere og proffer bryne seg. Du tar gondol og stolheis opp, og da venter turen ned igjen på hele 830 høydemeter.

Nyt usikten - kjør gondol

Rett i nærheten av hotellet finner du gondolen, som bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Her kan du virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen - gondolen bringer deg 586 høydemeter til værs på bare ti minutter. På toppen møter du Mosetertoppen, hvor det er et godt turterreng både til fots og til sykkel. Her arrangeres det også aktiviteter og stier for både store og små, og det er åpne serveringssteder på sommertid.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

2.390.66.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.