Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Uten mat og drikke duger helten ikke. Uansett om det er en dag på ski, en dag på bena eller en dag i et møterom du besøker oss for, lover vi å servere god og sunn mat til alle måltider.

Mat er kultur

Quality Hotel & Resort Hafjell legger stor flid i å servere god og riktig mat, og vi tilstreber daglig å være i toppsjiktet av områdets restauranter. Her finnes både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken, som kan nytes i herlige omgivelser som har en naturlig ro. Hos oss er det gjestene og service som står i fokus. Vi har også en egen lobbymeny for de som ønsker mindre småretter.

Kokkekamp

I vårt Studio Smak arrangeres det kokkekamper hvor gjestene konkurrerer mot hverandre. Deltagerne deles inn i grupper, hvor hver gruppe får utdelt egne råvarer. Deretter er det om å gjøre å lage de beste rettene med kyndig veiledning fra vårt kjøkken. Gruppene bedømmes etter kreativitet, utnyttelse av råvarene, smak og presentasjon. Dere kan konkurrere på tid, eller velge en stille og rolig kveld uten konkurrense, og bare nyte maten og tiden brukt ved kjøkkenbenken. Her møtes man til dyst i en lærerik setting der et gourmetmåltid både skal produseres og nytes. 

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 10.30

Restaurant Smak

Mandag - torsdag: 18.00 - 21.30
Fredag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: 18.00 - 21.00

Bar

Alle dager: 18.00 - 03.00

Kontakt og bestilling

Telefon +47 61 27 77 77,
eller send e-post til hafjell@choice.no 

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK