Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Vinter

Hafjell er kjent som et av landets beste vintersportsteder, med aktiviteter for alle - med ski, uten ski, store, små, nedover, bortover, raskt, eller rolig. Og hos oss bor du midt i smørøyet.

Sommer

Mange kjenner Hafjell som en vinterdestinasjon med alpintanlegg og langrennsløyper. Det som er minst like sant, er at Hafjell også er et eldorado av aktiviteter hele året - også på sommeren.

Barnas Hotell

Vi er Barnas Hotell i alle helger og ferier! Hos oss blir alle barn tatt i mot med åpne armer av både hotellet, personale og Piccolo.

Mat og drikke

Uten mat og drikke duger helten ikke. Uansett om det er en dag på ski, en dag på bena eller en dag i et møterom du besøker oss for, lover vi å servere god og sunn mat til alle måltider.

2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK