Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

58% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 398 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Godt stopp på gjennomreise

21. august 2016, Molde, Norge, DagB45

God mottagelse ved sen ankomst og nydelige senger for trette reisende. Stille og fredelig tross nærhet til motorveien. Utmerket frokost. Rakk ikke å benytte fasiliteter som basseng og badstu denne gan…

God mottagelse ved sen ankomst og nydelige senger for trette reisende. Stille og fredelig tross nærhet til motorveien. Utmerket frokost. Rakk ikke å benytte fasiliteter som basseng og badstu denne gangen, men har hatt stor glede av det ved flere tidligere besøk.
Les hele anmeldelsen
2

Dårlig dusj men hyggelig betjening

16. august 2016, Oslo, kjerstir381

Aggressiv dusj som detter av vaklende stativ. Fæl pølselukt i frokostrestauranten. Slitne småbarnsfamilier. Fin TV. Hyggelig resepsjonsbetjening. Bra overnattingssted for stopp mellom Oslo og Trondhei…

Aggressiv dusj som detter av vaklende stativ. Fæl pølselukt i frokostrestauranten. Slitne småbarnsfamilier. Fin TV. Hyggelig resepsjonsbetjening. Bra overnattingssted for stopp mellom Oslo og Trondheim. Dyrt i forhold til standard.
Les hele anmeldelsen
5

Familiehotell i særklasse

15. august 2016, Ålesund, Norge, 275ragnhildh

Et meget godt alternativ for familier med barn i ulike aldre. Meget god service, Stor frokost-og middagsbuffet med varme- og kalde retter. Betjeningen er serviceminded. Meget godt utstyrt aktivitetsro…

Et meget godt alternativ for familier med barn i ulike aldre. Meget god service, Stor frokost-og middagsbuffet med varme- og kalde retter. Betjeningen er serviceminded. Meget godt utstyrt aktivitetsrom tilrettelagt for barn og voksne. Mange muligheter for fritidsaktiviteter i nærhet til hotellet og til fjells.
Les hele anmeldelsen
4

Barnas hotell

15. august 2016, Lillestrøm, Norge, 168mariannes

Hotellet bærer preg av at tiden har gått litt fra det, og trenger en generell oppdatering. Opplegget for barn var veldig bra, spesielt barn fra skolealder og opp har et eldorado, men det er også mye f…

Hotellet bærer preg av at tiden har gått litt fra det, og trenger en generell oppdatering. Opplegget for barn var veldig bra, spesielt barn fra skolealder og opp har et eldorado, men det er også mye for de som er mindre. Savnet litago yoghurt til frokosten. Vi hadde et problem med at det var en røkesone rett utenfor vinduet vårt, men det er jo noe hotellet lett kan endre på.
Les hele anmeldelsen
3

Ett helt ok hotell, litt slitent og kunne nok hatt godt av en oppgradering.

14. august 2016, , Margrete J

Service: Super!! Imøtekommende og blide folk, bortsett fra i spisesalen. Noen burde spandere på de ett smilekurs. Rom: Lite. Desverre fikk vi rom mot en vei som var litt i overkant trafikkert, og det…

Service: Super!! Imøtekommende og blide folk, bortsett fra i spisesalen. Noen burde spandere på de ett smilekurs. Rom: Lite. Desverre fikk vi rom mot en vei som var litt i overkant trafikkert, og det var mye støy. Mat: Mye mat, sunn og god, litt lite kjøtt å velge mellom. For en vegetarianer/veganer var dette himmelrike :) Beliggenhet: Super i forhold til Hunderfossen og turmuligheter.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK