Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

58% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 316 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Utrolig bra konferansehotell.

25. april 2016, Gjøvik, Norge, Øystein S

Arrangerte konferanse med 170 deltagere, veldig bra opplevelse. Gleder oss til å komme tilbake når rommene er pusset opp. Konferanseverten og kjøkkenet imponerte veldig, alle de 170 deltagerne var vel…

Arrangerte konferanse med 170 deltagere, veldig bra opplevelse. Gleder oss til å komme tilbake når rommene er pusset opp. Konferanseverten og kjøkkenet imponerte veldig, alle de 170 deltagerne var veldig godt fornøyd med maten.
Les hele anmeldelsen
2

Svakt

24. april 2016, Midt-Norge, Norge, Knut N

Hotellet er veldig moden for oppgradering, dette gjelder rommene. Rengjøring av rom var dårlig, vi fant druestilker på gulvet fra forrige gjester. Ingen valgmulighet på mat - kun dyr buffe. Veldig bra…

Hotellet er veldig moden for oppgradering, dette gjelder rommene. Rengjøring av rom var dårlig, vi fant druestilker på gulvet fra forrige gjester. Ingen valgmulighet på mat - kun dyr buffe. Veldig bra frokost. Hyggelig betjening.

Svar fra eier

25. april 2016

Hei Knut N Først av alt, takk for deres besøk på vårt Quality Hotel Hafjell. Vet du hva, rommene skal til høsten gjennomgå en betydelig oppussing og det ser vi frem imot. Men til tross for det skal man ikke finne "brask" på rommet fra andre gjester. Det beklager jeg sterkt og er ikke noe vi skal være bekjent av. Men vi har et variert og god lobbymeny til ulike priser. Der finnes sandwich, hamburgere, salater etc. For øvrig hyggelig at du nevner vår frokost og det aller viktigste, vårt eminente personalet. Håper vi kan få gleden av å ønske deg/dere velkommen tilbake ved en senere anledning. De beste hilsener Erik Fostervoll. Adm. Dir.

Les hele anmeldelsen
5

Meget behaglig

20. april 2016, Gjøvik, Norge, thomasmW6351BR

Det er en ting å dra på kurs, med blandet forventning av hotellet og kurset. Men når foredraget er interessant og hotellets mat, komfor, personell, lokasjon og fasiliteter er som dette. No problem. Si…

Det er en ting å dra på kurs, med blandet forventning av hotellet og kurset. Men når foredraget er interessant og hotellets mat, komfor, personell, lokasjon og fasiliteter er som dette. No problem. Sign me up one more time. Dette var flott.
Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell.

19. april 2016, Lørenskog, Norge, Geir Johnny H

Rommene trenger modernisering. Tepper bør fjernes og tettere vindu er det behov for. Bør skifte dør til badene fra skyvedør til vanlige dører. Bra restaurant og frokost. Koslig resepsjons og bar områd…

Rommene trenger modernisering. Tepper bør fjernes og tettere vindu er det behov for. Bør skifte dør til badene fra skyvedør til vanlige dører. Bra restaurant og frokost. Koslig resepsjons og bar område. Kaffe tilgjenglig hele døgnet. Det er ganske lytt mellom rommene.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig bra konferansehotell!

18. april 2016, Lillehammer, Norway, Jan Sverre B

Svært bra hotell med god standard, koselige rom og hyggelig betjening. Et utmerket sted å ha konferanser eller for ferie. Mange aktivitetsmuligheter rett i nærheten. Maten er upåklagelig, men litt lan…

Svært bra hotell med god standard, koselige rom og hyggelig betjening. Et utmerket sted å ha konferanser eller for ferie. Mange aktivitetsmuligheter rett i nærheten. Maten er upåklagelig, men litt lang kø til tider for å få varm mat! Som på så mange andre hoteller er det elendige hodeputer i sengene. Hvorfor ikke ha noen valgmuligheter på disse? Det hadde hevet totalopplevelsen!
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK